marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

21 de març de 2013
0 comentaris

EL VI DE CAN GAZÀ

Demà divendres, dia 22, a les 20,00 hores i a Sa Casa Llarga (carretera de Valldemossa, núm 85 de Palma), es farà la presentació del “Vi de Can Gazà”, producte elaborat i embotellat expressament per a aquesta entitat per les bodegues Galmés-Ribot, de Santa Margalida. Can Gazà, cal recordar-ho, és un casal del Secar de la Real que acull exclosos socials malalts en grau divers que de l’ajuda mútua i la corresponsabilitat en el manteniment de la casa, l’hort i la granja en fa les línies mestres de la convivència.

 

Sobre aquesta generositat de les bodegues Galmés-Ribot, Jaume Santandreu, fundador i síndic general de Can Gazà, diu: “La Marginàlia és la república de l’absurd; el paradís on el marginat pot exercir d’animal contradictori. El vi de Can Gazà n’és un exemple clamorós. L’alcohol ens va destruir fins al punt de fer-nos pica de porc. Hem deixat la part millor de les nostres vides al camp de batalla, però al final hem guanyat la guerra. Hem vençut. Som lliures. Ens podem permetre la ironia d’exigir al monstre que ens destruí, que ara ens aidi. És de justícia que l’alcohol ens retorni la dignitat robada”.
L’autor de l’etiqueta d’aquest vi extraordinari per moltes raons és Gabriel Oliver Mestre, que ha cedit l’obra desinteressadament.
El programa d’aquest acte és el següent:

A les 20,00h, Inauguració de l’exposició de Tomeu Barceló Bisquerra.

A les 20,30h Mateu Matas, “Xurí” i Maribel Servera s’enfrontaran a cops
de glosa. Seguidament, presentació del vi.

A les 21,30h Torrada i tast de vi.

El preu de l’entrada és de 10 euros.

Una bona manera de celebrar l’arribada de la primavera.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.