marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

25 de maig de 2017
0 comentaris

DE CADA DIA, UNA DIADA: DIA 17 DE JUNY A SES VOLTES

L’Obra Cultural Balear enguany fa 55 anys i per commemorar-ho com es mereix, ha engegat la campanya “De cada dia, una diada” amb l’objectiu d’ampliar el nombre d’associats, d’insistir de manera efectiva en la plena normalització de la nostra llengua i en la vigència de les propietats del nostre poble.

L’OCB vol que la nova campanya, amb un missatge clar i inequívoc, tingui la mateixa repercussió i efectes que han tingut les campanyes que l’han precedit. Per això, serà fonamental la mobilització de les persones que ara mateix fan l’entitat bé com a associats, bé com a simpatitzants.

L’arrancada de la campanya tindrà lloc el dissabte dia 17 de juny a Palma, a Ses Voltes, on a partir de les 17,30h s’hi celebrarà la Festa per la Llengua seguint el format habitual d’aquestes celebracions. Serà el moment de renovar el compromís en ferm per la nostra llengua i cultura, i per al nostre país en un moment en què els valors que se’n deriven no ocupen el lloc que els correspon.

Per això, per fer palès que l’OCB segueix liderant el treball incansable a favor dels nostres drets lingüístics, dels desvetllaments per mostrar la puixança de la nostra cultura i els seus creadors, i per fer valer la significació i el caràcter del nostre país, és essencial que dia 17 comparegui tothom a Ses Voltes per tornar a fer clam.

En l’actual conjuntura sociopolítica, ens hi jugam molt, com a poble, raó per la qual aquest clam mancomunat ha de ser potent i prou clar, com ha estat sempre.

Així, cal que la crida per participar en aquesta Festa per la Llengua corri arreu i falaguera; que els socis i simpatitzants de l’OCB actuïn d’agents mobilitzadors perquè els objectius de l’entitat bé que ho valen.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.