EL PREU DEL SILENCI

Laura Masvidal, la dona de Joaquim Forn, diu en una entrevista a Vilaweb (https://www.vilaweb.cat/noticies/laura-masvidal-mantenint-los-a-la-preso-volen-atemorir-nos-no-ho-hem-de-permetre) que mantenen presos els Jordis, Oriol Junqueres i el seu home perquè ens volen atemorir; i que ens hem de rebel·lar contra aquest temor; i que no callem, tal com també ens ensenyà l’enyorat Toni Roig (https://www.youtube.com/watch?v=_kNbAhdBGcQ).

No ho diu Laura però dic jo que tots quatre són ostatges i com a tals els tracten. Sabem prou bé que la paraula –sobretot si és en català- està sota sospita; que dient clar i català allò que ens plau i volem, param l’esquena. I per això ens hem de mossegar la llengua? Ens han deixat més que clar que les manifestacions pacífiques a favor de l’emancipació del poble, les carrega el diable. I deixarem d’omplir els carrers, atenent aquestes insídies i infàmies?

I voldrien que ens oblidéssim de Cuixart, Sánchez, Junqueras i Forn. Ho farem? Serem còmplices de la criminalització de la democràcia? Quin preu posam al nostre silenci?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *