L’OCB, DE CADA DIA, UNA DIADA

Acabada l’Assemblea anual ordinària de l’Obra Cultural Balear hom té la sensació que voler-ho tot per la llengua, la cultura i el país no és cap impossible; que hi ha força suficient per acarar qualsevol repte col•lectiu en aquests tres àmbits. La gent de l’OCB no sap què és el cansament en l’entossudida voluntat de viure plenament en la nostra llengua, i sí què significa donar la cara i que en aquest quefer permanent hi hem posat el suficient call com per encomanar tot tipus de coratge a qui alena.
L’entitat enguany celebra els seus 55 anys i ho celebrarà posant en marxa una campanya d’ampli abast, “De cada dia, una diada”, en la línia de les grans campanyes engegades en els darrers anys, i que vol posar de manifest que l’OCB i els seus associats converteixen cada jorn en una festa reivindicativa per als seus tres pilars. A través d’ella els drets i també els deures lingüístics prendran els carrers, les viles i els barris. Se’n parlarà, sens dubte.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *