FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

8 de desembre de 2017
0 comentaris

Tarragona!

8 de desembre, 2017

En un dia de passeig, he vist sobretot una ciutat oberta i alçada al mar, d’estant l’imponent balcó enfront del Mediterrani.  He copsat al peu del mirador un passat romà gloriós.  He vist carrers plens de màgia, i d’altres de romàntics. També pedres ancestrals de gran format a la muralla i artesania de forja en un tranquil indret.

He vist una portalada immensa i la seva Catedral.  He entrat a llibreries d’antic, on Dante Alighieri i la seva Comèdia m’han estat temptant amb insistència.  He dinat productes frescos i a la fresca relaxat.  He seguit per les llambordes deambulant i m’han portat a un bonic passeig, justament una llarga Rambla central, dita Nova.

Allà he gaudit d’escultures i de fonts, de fanals, d’harmonia i bona gent, fins a tornar al conjunt històric, que m’atrapava i captivava constantment.  He trepitjat alguna altra botiga, dolces pastisseries, i he tornat a agafar el cotxe convençut d’haver viscut hores intenses entre el seu acollidor ambient.

No en tinc cap dubte: Hi tornaré content!


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.