FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

19 d'abril de 2020
2 comentaris

Mig any de les Marxes per la Llibertat

19 d’abril, 2020

Ahir va fer tot just mig any que les Marxes per la Llibertat arribaven a Barcelona. Mig any més que els nostres presos polítics continuen a les també “nostres” presons en condicions encara més deplorables, per causa de la pandèmia. Mig any en què políticament no s’ha avançat gens, ans el contrari, com si tota l’energia esmerçada per tanta i tanta gent no hagués servit per res. Mig any en què el govern “efectiu” de la Generalitat s’ha dedicat només a fer de comparsa d’un estat que cada cop es veu amb més impunitat per imposar la seva estratègia.

En aquests dies de confinament, la revisió de les imatges d’aquell 18 d’octubre provoquen una estranya sensació de desencoratjament, i de molts interrogants per com caldria repensar i articular pels mesos que vindran noves formes de protesta.

Imatge: La marxa al seu pas per l’autopista del Maresme, just davant de casa meva.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Tens rao. En arribar a Barcelona era el moment d’ocupar els llocs estratègics. Una altra oportunitat perduda. Com va ser el dia 3 d’octubre de 2017. Acatament i mediocritat i submissió per part dels polítics. Fer bullir l’olla per a ….. res.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.