FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

3 de maig de 2019
2 comentaris

Festes de Maig a Badalona (22) – Dia gris

3 de maig, 2019

Avui és el primer dia de Festes, però està sent un dia gris. Tocava sortir a escoltar el pregó, però la pluja no convida massa a deixar el cos a la intempèrie. A aquesta hora de la tarda, els balls haurien d’estar ja preparant-se, i els gegants i també l’àliga, i les salves dels trabucs, que potser tindran ja la pólvora humitejada. Avui era el dia per fer lluir els nous mocadors de festa – aquest any multicolors – però el cel de maig, que torna a semblar el d’abril, ens continua fent males passades. He tirat doncs d’arxiu, i remenant fotografies per il·lustrar un ambient ennuvolat, m’he topat amb el velam d’aquests patins de costa, practicant prop del famós Pont del Petroli (que no surt, i que es veuria a la dreta a la imatge). Tornaven ja cap a la platja, després d’haver navegat tot el matí sota un vent tempestuós.

PD. Després d’escriure aquest apunt, continua encara plovent, però diuen que segurament demà ja farà bon dia.

Fotografia: Patins de vela a Badalona (gener, 2005)


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Era el primer pregón que íbamos acompañados de nuestro nieto con su pañuelo al cuello. Los dos años anteriores, lo llevaba anudado en el carrito. Al final nos hemos tenido que quedar en casa una vez que ha sido oficial la anulación de los actos programados.

    Pero el próximo viernes, el dimoni será quemado y con él todos los malos idus que pululen a nuestro alrededor.

    De eso no me cabe la menor duda.

    Gracias Francesc por la foto y el comentario.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.