FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

17 de març de 2024
0 comentaris

Barcelona (63) des de Badalona

17 de març de 2024

Sovint, observar el cel i les seves tonalitats és com visitar un museu d’art abstracte. Un museu que cada dia —i de franc— ens té sorpreses reservades. De vegades és al matí, tot just a l’hora de llevar-se: ja sigui una capa de boirina, un reflex especial, una gavina que el travessa, o el rastre d’avions que han deixat la seva fumerada blanca. Al migdia, hi haurà un blau intensíssim o núvols pintats que viatjaran arrossegats pel vent d’alçada. Al capvespre, l’espectacle de la posta el tenim, gairebé sempre, assegurat.

Però aquella hora blava de l’inici de la nit resulta especialment màgica; i, un dia concret, no fa pas gaire, avançava una gran massa compacta per ponent que, tot desplaçant-se a poc a poc, semblava no atrevir-se a tocar el terra del meu horitzó particular: el que forma el parc proper, la serra de Collserola i alguna construcció emblemàtica, a més d’altres de no tan afortunades. Art excepcional i dinàmic per damunt dels nostres caps.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.