FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

9 d'octubre de 2023
0 comentaris

Barcelona (60) – La Sagrada Família de fa vint-i-un anys.

9 d’octubre de 2023

Tinc la sort de gaudir, des del balcó de casa, de la silueta llunyana del temple de la Sagrada Família. És impressionant l’avenç que en els últims anys ha experimentat amb la coronació d’algunes torres; però, sobretot, des que la nau principal va ser coberta i  la construcció de les de la part central va agafar embranzida. Així que ara, el conjunt va quedant cada cop més compactat i l’aspecte general, vist de lluny, és d’una massa més amorfa, que —opinió personal— li resta una mica d’encant (caldrà esperar, tanmateix, quin és el resultat final, que sembla que veurem d’aquí a pocs anys).

La imatge de l’apunt és del 2002. De quan tot just es treballava en forjat de la coberta; aleshores, el nucli central era encara diàfan, i destacaven altives les siluetes de les torres laterals. En primer pla de la fotografia, els Castellers de Badalona en acció, durant un multitudinari aplec de colles al peu de la basílica, el mes d’abril d’aquell any, en què se celebrava precisament l’any Gaudí.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.