FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

15 de març de 2020
0 comentaris

Badalona (71) – Rutines estroncades

15 de març, 2020

La imatge, que és presa tan sols de fa dos mesos, em serveix per il·lustrar dos canvis radicals en els hàbits quotidians dels ciutadans de Badalona. Canvis que reforcen el concepte que aquests dies convulsos ens veiem obligats a assumir: Que no hi ha res que duri per sempre. La borrasca Glòria ens va partir sense miraments l’extrem final del Pont del Petroli, ara mateix en procés de desballestament, com si l’arbre de l’esquerra de la fotografia s’hagués confabulat amb la tempesta.

Fa dies doncs que no podem fer visites al nostre ja famós pantalà. Però en el cas de restar encara sencer, tampoc ara no seria possible aquest passeig, perquè el nou virus majestàtic que ha vingut a viure entre nosaltres se n’encarregaria igualment d’impedir l’aglomeració habitual de gent gaudint de les vistes a la costa, que havíem tingut fins al gener.

Així que, tornant als dos arbres oblics d’aquesta instantània, podria dir-se que es cuiden d’acotar degudament les activitats ara prohibides, en les que s’hi inclouen lògicament els esports a l’aire lliure, una altra de les predilectes dels badalonins.

Només cal esperar doncs, des de casa i amb paciència, que la mala ratxa passi aviat, que la parella de la foto pugui tornar a jugar al seu esport preferit del tenis-platja, i que, com he llegit en algun mitjà d’informació local (això sí, en lletra molt petita), el pont estigui reparat amb la instal·lació d’una nova plataforma, que seria teòricament visitable cap a l’estiu … Del 21.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.