Barcelona (42) – Fòrum 2004

26 de març, 2020

Amb la intenció inicial d’explicar el meu l’estat d’ànim d’aquests dies de confinament, no he sabut trobar encara paraules per descriure l’estranya barreja entre serenitat i preocupació que segurament tot-hom, poc o molt, experimenta, ni sobre com el temps sembla que passi lent, però alhora de pressa.

He preferit doncs desviar el focus cap a l’arxiu d’imatges de l’ordinador per relaxar una mica la ment i per sort m’he topat amb la carpeta “Fòrum 2004”. Així, he pogut evadir-me del present per una estona, entre balls d’arreu del món, innovació tecnològica, visites a museus, efectes cromàtics i mostres de fraternitat, immers en tot un ventall d’escenes que quedaven totes elles emmarcades per aquest blau marí profund: Un horitzó prou conegut que, per cert, sempre ajuda a equilibrar la balança en la qual dipositem els nostres pensaments.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.