La imatge suggerent (12)

12 de desembre, 2019

Una finestra ens mira. L’altra finestra fa el mateix, sota les celles arquejades. No els hi calen ulleres, perquè el pou és ben visible. La porta, alhora se sorprèn, i el nas, ben recte, no gosa sobresortir de la façana, vés què dirien! Les orelles queden dissimulades pel barret atapeït de maçoneria, i de cabell, s’intueixen quatre rínxols daurats i escarransits, però amb el piercing, tot i que discret, intenta anar a la moda. La barbeta és digna de les millors efígies de l’imperi egipci, encara que invertida, i el coll del jersei no és pas de llana, sinó que podria assemblar-se ben mirat a una curta escalinata.

Fotografia: Interior de xemeneia, al Museu de les Aigües (Cornellà de Llobregat)

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.