Toruń (2)

3 de març, 2018

Dinar un migdia d’agost a la terrassa d’un petit cafè-restaurant, situat a una cèntrica plaça d’aquesta ciutat polonesa, representa poder assaborir diversos petits-grans plaers alhora.

Per descomptat l’àpat tradicional a base de pierogi (petits pastissets de pasta farcida) acompanyat de la també tradicional cervesa, “PERŁA” en aquest cas. Però també i no menys important, gaudir d’una suau escalfor solar, tan apreciada en aquesta zona d’Europa, recrear la vista amb la munió de construccions de caràcter medieval i gòtic del voltant, notar la tranquil·litat d’aquesta hora del dia en què molt pocs vehicles i vianants hi deambulen.

Tenir, en definitiva, la sensació com de formar part d’un decorat en aparença efímer, però ben consolidat al llarg dels segles.

 

Afegeix un comentari