Rosca amb all

O follem tots o punxem la nina

036: De Roscana Cançó!

Deixa un comentari
    Este diumenge farem una Antologia de la Cançó Roscana al Café El Convent de l’Alcúdia, a això de les 20 hores poc més o manco: evidentment, no existix una «Cançó Roscana» pròpiament dita, però sí una col·lecció de cançons i cançonetes que ressonen en la memòria col·lectiva d’este poble, i una sèrie d’intèrprets que han fet de la música un dels valors més ressenyats del terreny, junt amb la ingent quantitatd’artistes plàstics.

    Eixe últim tòpic serà protagonista d’algun dels moments de la vesprada, junt amb alguns dels personatges que conformen la mitologia roscana: Paquito Signes, m’ssieu ‘Miliano o el tio Bausset, al qual podeu vore en esta foto extreta del llibre de Santi Vallés Converses amb l’home subterrani (Tàndem, 2000), de ronda amb la seua guitarra. Potser vam perdre un hipotètic pioner de la Nostra Cançó, qui ho sap? L’entrada és debades, per si vos interessa…

Aquesta entrada s'ha publicat en Ballar sobre arquitectura: el 24 de març de 2006 per blocjaumei

  1. És una llàstima que coincidisca amb el concurs de cassola d’arròs al forn de l’Olleria, que guanyarem segur. Ja sé que això de la Cançó és prou mes tard, però si la cosa va com l’any passat, eixirem prou espatlats com per a anar de visites.
    Ara bé, si no passa res, el dia 1 ens vorem a Gandia. Ves pillant lloc per al sopar, que per cert, he intuït que no és en planta baixa… Almenys hi haurà alguna barana homologable, no?

    Gàlim

  2. Jo -està malament que em pose el primer- vull sopar dissabte. Si no és on vam dinar … que siga en un altre lloc. Però els de l’Olleria i jo (de la Vall) no som de dejunar -encara que siga quaresma-. Bo, estic desitjant que arribe dissabte… i poder-te escoltar… fins prompte…

    Des d’un poblet xicotet
    Àngel

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.