NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

De noms i il·lusions. Amics del Corral de Rafel.

Anàvem a seguir la veta de afegir més comentaris, però hem pensat que açò es mereix un altre apunt….

    Demanem perdó per haver afegit (i amigues) al nom de l’associació. S’ha desfermat una petita tronada al voltant del nom, que si ja està molt vist, que si fa risa… El vertader nom (el legal) és “Amics del Corral de Rafel” i anem a deixar-lo així. Moltes vegades per voler ser “políticament correctes” fem tirallongues d’aquelles farragoses de posar el nom en masculí i femení, encara que nosal3 creguem que no són per riure.

   Una altra cosa que ha fet riure és la introducció. Ens coneixem bastant bé tothom els qui vulguerem constituir “Salvem el Magre”. Per què no es va fer? (entre altres coses). Doncs perquè el problema era l’espai. El riu Magre pertany a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, i per poder fer alguna actuació sobre el terreny s’havia de demanar permís i que ens el donaren. Tampoc teníem un espai per reunir-nos i fer debats sobre les idees que s’exposessin, i per què no? gaudir d’un espai natural i lúdic. Ara, amb el Corral de Rafel, de propietat municipal, tenim aquest espai, ja que abans de posar en marxa l’associació, demanàrem permís a l’ajuntament i aquest ens va encoratjar per portar endavant aquest projecte.

   Altres de les activitats que deixarem de posar ahir, per oblit eh!, són:

– excursions guiades per les rodalies i més enllà

– catalogació de la fauna i la flora del Corral de Rafel.

– Si teniu alguna idea que respecte el medi ambient, ací podeu veure-la discutida (totes les bones accions-activitats ho han de ser, discutides, per contemplar els possibles efectes negatius).

   Afegim com a il·lustració una fotografia del primer esmorzar que va servir per constituir l’associació. Com podeu comprovar som tot homens, així que convoquem a aquelles dones que els preocupe el manteniment i recuperació del medi ambient a que s’apunten.

    El proper diumenge a les 10 h. ens veiem allà.

   Salut!.

 1. Clar, que vegent la foto tampoc vos haguera anat mal dir-vos «la Basca del Corral de Rafel», que ali-ali sou tots de la mateixa quinta; a vôre si puc aguaitar este dûmenge i faig que baixe la mitja d’edat; ara, com s’apunte alguna femellista furibunda i vos faça allargar el nom, mos riurem un rato

 2. Estic pensat que podiem possar una tele x a com ara dies tan especials com avui veure el partit de la selecció Aspanyola tots plegats.
  I ara en serio per als més vells (i ara els mes moderns que s’ho han copiat) recuperar la vista de la posta de sol al corral de Rafel els dissabtes de vesprada, a més farem té d’herves del terreny i musiqueta de Pink Floyd, res de cafe del mar i mariconades semblants. Aixó ho organitze JO.

 3. Es mou, m´agrada, hi ha reacció, i tenim tots els ingredients. Tenim cuiners, cuina i menjar de sobra, sols ens falta posar a coure, ficar sal i tastar el caldo, fins estar segurs de gaudir del plat. Así tenim prou gent per a fer una paella i un dia de activitats lúdiques per a demostrar qui som i el que volem. Sobrats de idees, de ganes, de ilusions, de motius. Anem a per totes-tots. El presidentor d´aquesta-aquest asociació-a de amigues-ics del Espai-ia del Corral de Rafel ( i la dona )…es broma…Ben vinguts-udes a este projecte ambicios de-per-per a-sota la… i asi es LA…NATURA.

 4. doncs encara que a Vicent no li semble tant urgent jo pense que sí que és important vestir el local almenys amb allo que ens vindrà bé qualsevol dia: la cervesa ens agrada a bastants i freda més, si torrem la rosca al pati i, donat que no es pot fer foc, emprarem la barbacoa que prèviament haurem escalfat amb llenya solta dels voltants. I qui pot posar en dubte lo bé que ens vindria un sofà? així com musiqueta per escoltar o gots i plats per no haver de pujar i baixar-ho tot cada vegada. més d’una festeta caura a banda del treball eh?!
  en resum: benvingudes les aportacions d’objectes, encara que després s’acorde que són innecessaris.

 5. … i per allò de separar temes, he vist al nostre president soliviantat per les paraules del rosca n’ all: Xuli no te sulfures. ell és un tocacollons professional i tu no tens aquesta pràctica ni tan sols l’impuls així que deixa-ho anar president!

   per al rosca n’all: quina obsessió teniu amb l’edat, hòstia! com si no haguessiu d’envellir !! això ens pensavem tots!.
  estarà molt bé que vingues i participes però a ningú l’importa gens – per ser correcte-  això de l’edat. si els de la vostra tinguereu només la meitat d’empenta almenys ací al poble, tal vegada nosaltres ja podriem gaudir d’un espai de reunió com el que intentem crear perquè voatros haurieu fet l’esforç fa ja temps. però, això és fum de boja, no existeix i per tant suma i no restes que aquí n’hi ha més d’un que també sap tocar els collons, hem tingut bona escola. teniem un amic que…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.