NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

Amics (i amigues) del Corral de Rafel.

Us recordeu de l’associació que es va voler constituir amb el nom de “Salvem el Magre”, i que finalment es va quedar en res? Doncs ara ens hem tornat a reunir aquells que no acabàvem de coincidir i hem decidit encetar un nou projecte al voltant del Corral de Rafel.

   El Corral de Rafel, únic enclau muntanyenc del nostre terme, va ser restaurat per l’ajuntament de l’Alcúdia i des que es va fer, ha servit per a molt poca cosa. La nostra idea girava al voltant de donar-li un ús lúdico-cultural  i de conscienciació envers el medi ambient i omplir-lo d’activitats. El passat diumenge ens vam reunir en un esmorzar, que pensem repetir cada diumenge i on esteu convidats per aportar les vostres idees, i on es debateren quins eren els objectius  a assolir.

   Cadascú va exposar les idees que portava al cap i per suposat hi hagueren algunes discrepàncies, però sembla que la cosa tirarà endavant.  La majoria de propostes van girar al voltant de la recuperació, manteniment i difusió de la fauna i flora del corral. 

   Algunes d’aquestes idees es concretaven en:

– per preservar el lloc caldria demanar a l’ajuntament que el declare zona natural protegida o alguna cosa semblant.

– començar a fer planter de plantes i arbres autòctons per intentar fer un repoblament assenyat del lloc i, si pot ser, aconseguir crear un bosquet.

– delimitar les zones de passeig i acotar les zones on no es podrà passar sota cap concepte.

– proposar i dur a terme, dintre de les possibilitats, activitats culturals com exposicions artístiques (de fotografia, de pintura…), concursos de dibuix del natural, actuacions musicals… us recordem que podeu venir i proposar vosal3, i sempre al voltant del medi ambient i la seua protecció.

– difondre la nostra tasca per fer-la extensiva a altres llocs semblants en altres pobles i així estendre la conscienciació per l’entorn natural.

   Suposem que ens deixem algunes coses més que es van dir i proposar, però no vam agafar apunts del que es deia.   

   A continuació, una proposta de Ricard Briz per al dia 1 de març:

ROSCA’N ALL AL CORRAL

   AMICS DEL CORRAL
DE RAFEL

  DIUMENGE 1 de
març a les 10:00H

          ESMORZAR
POPULAR

        

FES-TE EL
PA A CASA, COMPRA’L O EL FURTES PERÒ EL DIUMENGE 1 NO ET POTS PERDRE EL PRIMER
ESMORZAR DE ROSCANS AL CORRAL DE RAFEL

L’OLI, ELS
ALLS, LA SAL I EL VI,
EL POSEM NOSALTRES.

      

Ens veiem!!!

  1. tot allò que us he enviat no són més que suggerències. l’enric diu que anem pams. i tant. només es posar de relleu, que estem plens de tot, que en són moltes les aportacions i diferents criteris que a la fi hem de sumar. es del tot real la sentència del president “que sempre som els mateixos amb les mateixes coordenades, que no anem anar més enllà del ja s’arribat” i això pesa.

  2. “Us recordeu de l’associació que es va voler constituir amb el nom de “Salvem el Magre”, i que finalment es va quedar en res? Doncs ara ens hem tornat a reunir aquells que no acabàvem de coincidir i hem decidit encetar un nou projecte al voltant del Corral de Rafel.”

    En cauen les llagrimes de la risa després de llegir açó, crec que deuriem camviar el nom de la nova associació i posar-li salvem el corral de rafel, ja que aixó de salvar(tot i que passat de moda) es més prometedor o al menys fa risa. No serà que la nostra generació te algún trauma infantil degut als contes de princeps i ara estem obsecionats en salvar alguna cosa i com que princeses llevat de la Leti i ja està salvada no en queden més per açí prop. Salutacions (es broma per a que sapiguen que’l amics del corral tenim humor).

  3. Ara, deuríeu de buscar un nom més neutral pâ no caure en la coentor de l’«Amics i Amigues de…»: potser «Colla…», «Gent…», «Penya…» o «Quadrilla del Corral de Rafel»; inclús «Salvem el Corral de Rafel» seria menos irrissori…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.