Manifestació el dia 9 i bicicletada el dia 17. Xúquer Viu.

Amics i amigues de Xúquer Viu:

1- Aquest divendres us esperem a València a la manifestació del 9 d’octubre. Serà a les 18:00 a la Plaça de Sant Agustí.

Xúquer Viu portarà la segona pancarta amb el lema de DEFENSEM EL NOSTRE FUTUR, DEFENSEM EL XÚQUER iniciant una nova campanya per oposar-se a la intenció del Ministeri de destinar aigua de Xúquer per a continuar fent negocis i per a l’especulació urbanística a Alacant. Per a demanar que acabe ja la sobreexplotació del Xúquer a la Manxa. Per a demanar un cabal ecològic per al riu. Per a que els pobles de la Ribera puguen abastir-se amb aigua de bona qualitat del Xúquer. Per a demanar l’aplicació del Pla de Recuperació del Xúquer.

2- El proper dissabte 17 d’octubre la Coordinadora per un Transport Sostenible de la Ribera convoca una BICICLETADA entre l’Alcúdia i Guadassuar per a protestar per les noves autovies projectades a la Ribera i per una xarxa de camins i carrils per a bicis i per a vianants.

L’eixida serà a les 10:30 des de la Plaça Tirant lo Blanc de l’Alcúdia. Arribarem a
les 11:30 a Guadassuar i tornarem a l’Alcúdia cap a les 12:30 o 13:00.

Us adjuntem un parell de cartells per a que els doneu difusió.
 

Un pensament sobre “Manifestació el dia 9 i bicicletada el dia 17. Xúquer Viu.