xicranda

Mirades des del guaret

Elles tenen la paraula (Antologia de poetes terrassenques)

Ahir el Casal de la Dona de Terrassa va presentar la segona antologia de poetes terrassenques, érem dotze poetes. Fa vint-i-set anys van publicar una primera antologia.

Poetes: Neus Aguado, Anna Maria Alcántara, Roser Cabacés, Esther Cánovas, Montserrat Cardús, Andrea Ceballos, Selena Gala, Maria Teresa Gascón, Yolanda Gelices, Cristina López, Núria Majó i Empar Sáez. Els collages del llibre són obra de Teresa Llordés.

 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

VISIÓ

Impossible de sobreviure. En un món que es devorava ell mateix, es va tancar el finestral a la bellesa. S’anunciava la rotunditat de la mort. Restaren, però, en estat larvari, algunes veus d’infants. Alguns dits resseguint la closca grafitada d’un senzill i meravellós caragol. Valia la pena de restaurar els llenguatges i totes les músiques distintes que revelaven la humanitat? Fins quan la generositat del sol permetria la fecunditat de tots els somnis? On era la deu d’on brollava la vida, sinó a les mans de qui volgués comprometre’s a construir el propi destí? Eren dies en què el silenci no era nodridor, sinó feixuc. Era temps d’espera. El rellotge de sol fitava els cors desperts.

(R. C., Corvespre, Ed. Neopàtria 2015)

 

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari