Connexions des de #Badalona

"Si jo hi sóc i tu també / la terra és meva i és teva." (Joan Argenté)

[Setmana 25/2018] Inversions als jutjats, projecte d’ajut als refugiats i ‘traspàs’ a l’espera

0
Publicat el 23 de juny de 2018

[Setmanalment envio als meu canal de Telegram un resum de l’actualitat local des de la perspectiva del govern de Badalona i d’ERC, el partit que represento. Aquest és el contingut de la setmana 25 de 2018]

Us podeu imaginar que aquesta és una setmana difícil i estranya. La vam començar al govern de la ciutat, presidit per Dolors Sabater, i l’hem acabat a l’oposició, amb una altra persona, l’Àlex Pastor, amb la vara d’alcalde (📝 comunicat d’ERC). Restem encara a l’espera de saber qui seran els nostres referents per fer el traspàs d’informació. La ciutat no para, els problemes que afronta tampoc. De moment, els regidors d’ERC-Avancem Mes, també els de Guanyem i ICV-EUiA, han deixat als nous membres del govern a les seves noves taules de treball totes les carpetes i memòries que nosaltres no vam tenir quan vam entrar, perfectament endreçada i sintetitzada pel bé de la ciutat (📷 foto).

En aquesta setmana tan estranya han destacat també les següents qüestions en clau municipal.

El Departament de Justicía inverteix 2,5 milions d’euros en la millora dels jutjats de #Badalona ( 📰nota de premsa). Les obres començaran a finals de juny i milloraran el confort i la seguretat de les instal·lacions del carrer Prim. Dilluns la consellera Ester Capella va presentar la inversió al municipi, on va coincidir, per cert, amb el minut de (més…)