ARCHILETTERS

NOT TO BE A NUISANCE, BUT NOT TO GIVE FREE SERVICE

UFA a Les Capçanes (Xàbia)

Deixa un comentari

 

EMPLAÇAMENT.
Vivenda unifamiliar aïllada a la marina alta.
SUPERFÍCIE DE LA PARCEL·LA.
1.787 m2.

 

PROGRAMA.
El present PROJECTE BÀSIC I D’EXECUCIÓ, engloba el procés de la idea i la construcció d’una vivenda unifamiliar aïllada composta per planta semisoterrani , planta baixa i 1ª.

 

DESCRIPCIÓ.
L’element generador del disseny és la llum zenital que il•lumina, segons la secció transversal, des de la coberta fins el tram d’escala inferior del soterrani. Tot emmarcat pels murs de laterals amb obertures oportunes a les estances que es recolzen sobre ells. Per una altra banda s’hi juga amb la il•luminació tant amb les façanes anterior i posterior, tot intentant que la llum, però no el sol hi entre a les estances. En quant a la distribució, la idea de realitzar oportunes tancadures dels espais.
Una de les exigències de la promotora rau en la separació efectiva entre la planta baixa, de dia i de dormitoris de fills i invitats i de la planta primera dedicada als pares i un estudi per a llurs treballs intel•lectuals.
L’escala, endemés de l’element organitzador és el distribuïdor horitzontal, en cada planta, i el nexe entre les diferents plantes.
El volum dedicat a vivenda estarà compost de:
PLANTA SOTERRANI: Garatge i escala.
PLANTA BAIXA: Vestíbul, Aseo, Llavador, Cuina, Distribuïdor i escala, Dormitori 1, Dormitori 2, Dormitori 3, Bany, Menjador-Estar.
PLANTA PRIMERA: Estudi, dormitori prinicipal, bany, vestidor i escala.
S’hi ha inserit una escala a l’última planta amb la finalitat de tenir accés a reparacions d’antenes, plaques fotovoltàiques, etc, no sent-ne aquest petit tros de coberta plana d’ús efectiu.
Aquesta entrada s'ha publicat en General el 14 de febrer de 2015 per josep_blesa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.