FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

24 de maig de 2020
2 comentaris

La Garrotxa (3)

24 de maig, 2020

Ara que som en plena primavera, ara que el pol·len campa desbocat empès pel vent canviant, ara que el Sol comença a fer evident la seva calidesa, m’ha vingut de gust – per contraposició – evocar un dels paisatges més singulars del nostre país: La zona volcànica de la Garrotxa, on precisament és a la tardor que ofereix la seva màxima bellesa. Per completar l’apunt, esmentar només que la música pausada de llaüt, del compositor John Dowland, m’ha anat acompanyant durant la seva escriptura i en la recerca de la imatge. (John Dowland – galliards -)

Fotografia: De circuit pels voltants de la fageda (novembre de 2008).


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. Recuerdo uno de los comentarios del guía que nos acompañó en la visita a la Fageda, lugar muy conocido y popular de visitar, en esa zona.

    “Si trescientas sesenta y cinco veces al año vinieseis a visitar este lugar, disfrutaríais de trescientos sesenta y cinco lugares diferentes”

    Creo recordar que fue a una pregunta sobre cuál era la mejor época para la comarca.

    Gracias Francesc por el artículo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.