Badalona (65) – Catifaires

17 de juny, 2019

El cap de setmana previ a la festivitat del Corpus, els antics carrers de Dalt la Vila s’engalanen amb mosaics d’arena multicolor. Una activitat ja amb algunes dècades d’història, en què tot el veïnat s’arremanga per posar-hi el seu granet de serradures (mai millor dit), i en què l’afany col·laboratiu destaca per damunt de qualsevol altra consideració.

Dibuixos de flors, d’escuts, emblemes reivindicatius, animals, missatges, retrats … L’esperit artístic i creatiu s’expandeix, acotat únicament pel límit perimetral de la figura projectada, la qual quedarà exposada per a complaença dels visitants com a senzilla i humil ofrena efímera que és …

Una diada en la qual els petits, a més, hi tenen molt a dir!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.