FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

20 de juny de 2009
1 comentari

Anantapur

20 de Juny 2009


“De morts no n’hi ha. Senzillament, uns sóm aqui, i els altres són allà, però tots sóm vius”.  


Aquestes paraules d’en Vicenç Ferrer, mort abans d’ahir al cor de l’India, resumeixen la ideologia i conviccions d’una persona dedicada en cos i ànima durant tota la seva vida a l’ajuda dels més desvalguts.

En una entrevista recent, que va tornar a ser emesa ahir per TV3, es copçava perfectament la seva personalitat i gran humanitat, com també el seu àcid sentit de l’humor.

Aquest ex-jesuïta de gairebé 90 anys, s’està convertint en tot un referent de la solidaritat pràctica per tota la comunitat índia, i també a tot el món.

Deia que volia arribar als 100 anys per acabar d’arrodonir els seus projectes, però de ben segur que “des d’allà” continuarà guiant-los pel millor camí. 

(Foto de J.R. Vara, durant un acte de la Fundació Vicenç Ferrer, per l’entrega de vivendes socials).


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. aixo, es una equivocacio….de morts ni han per tot arreu…moren les roses, moren els gats, moren les estrelles i moren les galaxies…i nosaltres els humans tambe morin…no se ha de ser massa observador per veure aixo…..o si.   joan 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.