024: www.blocjaume.com

Ja tornem a tindre web, amb nova adreça i tot: es coneix que el
servidor italià on teníem allotjats els contignuts fins ara ens ha
putejat tant com ha sabut -i més- a l’hora de traslladar-los a una
altra central, més pròxima geogràficament.
Bo, de totes les maneres, el problema ja està solventat i, gràcies a Déu, l’apagó internàutic ens ha coincidit amb les festes. Ai, i també teníem este bloc per a suplir la mancança, tot s’ha de dir…

Quant a l’adreça, hem eixit guanyant: l’anterior era blocjaumei.com, o siga, Bloc Jaume I punt com; la nova és Bloc Jaume punt com a seques. Jo encara m’hauria estimat més que fóra blocdeprogres.org (Bloc de Progrés punt org), perquè aquell és el nom amb el qual ens referim en la pràctica (al pobre rei Jaume el tenim un poc oblidat), i al cap i a la fi som una associació cultural i no un negoci (per sort o per desgràcia). Però clar, allò sonaria a Bloc de Progres, que ausades que el nom és de carrasca: gràcies, Acció Coital, quanta imaginació per a la nomenclatura!
Potser deuríem haver-nos esperat al 23 de gener i haver solicitat un dels famosos dominis culturals punt cat que permeten enregistrar noms de domini amb accents gràfics, i així tindríem el nostre propi proposava jo, res de res; i de l’hipotètic punt xe (i els seus derivats), menys encara. Però mira, un altre que també quedaria graciós seria, descontextualitzant el domini australià, blocdeprogres.au, és dir, Bloc de Progrés, i au!

7 pensaments a “024: www.blocjaume.com

  1. O els danys colaterals per renegats o el “Apardheit” valencià.

    Ni els Andalussos reneguen d’ésser andalussos, ni els portuguesos d’esser portuguesos. I ningú d’ells te menys cultura que els altres.

    Ni els andalussos no és volen fer castellans, ni els portuguesos és volen fer gallecs. Gent amb coneximent, autoestima, respecte i cultura.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*