096: Tal dia com demà

Enguany m’he ne adonat que jo no sé on estava la nit del dilluns 23 de febrer de 1981, entre altres coses perquè jo llavors encara no tenia ni setze mesos, però puc imaginar-me que a eixes hores ja estaria dormint la mona o alguna cosa per l’estil. I vosaltres? Arribats a este aniversari, cal tindre en compte que qui s’en recorde on estava aquella nit vol dir que ja tindrà una certa edat i que qui encara no havia nascut o no tenia coneixement és més aïna un joveneu…4 pensaments a “096: Tal dia com demà

  1. anmonbar

       No recorde gaires coses d’aquell dia, i això que tenia 18 anys, només la por a que tornéssin els fatxes a fer malbé el poc de llibertat que havíem aconseguit. A casa hi havia la seu de CC.OO. i haguèrem d’amagar tota la documentació que hi havia, fitxes amb noms, cartells,… molt mala nit passarem , fins que es va resoldre tot.

    Respon