NOSAL3 en som + de tres

Agenda ludicombativa comentada.

Darreres lectures.

Frédérick Beigbeder: “Auxili perdó” 
Edgar Morin: “Cultura i barbàrie d’Europa”.
Començat: Pep Coll. “Les senyoretes de Lourdes”

El trenet de la línia 1 dels F.G.V. és el nostre lloc de lectura preferit, i no som els únics, molta gent, sobretot dones, passen L’HORA que triga en arribar el trenet a Blavència llegint i així no es té la sensació d’estar perdent el temps. Moltes de les meues lectures les hem fet allà. Ara, com anem cada dia a treballar a Blavència, doncs tenim dues hores (anar i vindre) per omplir-les amb lectures que ens cauen a les ans o que anem selecionant.   

   Anem a informar-vos de les darreres lectures, ja que sinó se’ns aniran oblidant. Després de “Los detectives salvajes” de Bolaño, ens vam llegir d’Edgar Morin “Cultura i barbàrie d’Europa”, un assaig en la línia de Morin on analitza totes les barrabassades que s’han fet en nom de la cultura.

   Després ens vam llegir la novel·la “Auxili perdó” de Fredéreick Beigbeder, del qual ja havíem llegit “13’99 euros“, on arremet contra les agències de publicitat, cosa que va fer que despedirem del seu treball a una d’elles. Aquesta va sobre descobridors de talens (nosal3 diríem “assalta cunes” com diria Ferran Torrent) a la Rússia de Putin. No té desperdici, i el final arriba a sorprendre’ns de veritat.

   Hui em començat amb la novel·la de Pep Coll “Les senyoretes de Lourdes”. D’aquest home ens havíem llegit “L’abominable crim de l’Alsina Graells” i “El salvatge dels Pirineus”, tots dos molt divertits. Aquest d’ara no ho sembla tant.

   Més endavant tornarem a parlar, au!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.