Carles Marquès - Dues hores de tren

Reflexions personals - https://www.facebook.com/carles.marques

#FandeTGN Recomanació 3: Petits artistes + Tamarit + Minipop + CaixaForum

0
Publicat el 20 de maig de 2014

24 i 25 de maig són els dies de la trobada dels petits artistes, que organitza el web ExploraTGN.cat, amb moltes activitats. Una ocasió d’acostar-se a Tamarit. La cultura per a petits i grans té una nova oportunitat amb el Minipop, del 6 al 8 de juny. En tots dos hi col·labora CaixaForum Tarragona.

VÍDEO:

BLOC CULTURA TARRAGONA:
http://tblog.tarragona.cat/un-fandetgn-amb-molta-experiencia/3926

Publicat dins de Tarragona | Deixa un comentari

#FandeTGN Recomanació 2: ‘El cantador’ de Pitarra + Teatres de Tarragona

0
Publicat el 20 de maig de 2014

Els teatres tarragonins, el Tarragona, en aquest cas, programen (23 i 24 de maig) El cantador de Serafí Pitarra, exemple del talent interpretatiu de la Jove Companyia del TNC, dirigida per Xicu Masó, amb el tarragoní Marc Chornet com a ajudant. El vers ben dit segons la recuperada tradició catalana.

Publicat dins de Tarragona | Deixa un comentari

#FandeTGN Recomanació 1: ‘August, el poder de la màscara’ + Patrimoni viu

0
Publicat el 20 de maig de 2014

Dins de Tàrraco Viva, festival romà de Tarragona, hi té lloc, entre centenars d’actes, la recreació històrica August, el poder de la màscara. En un festival que mostra el patrimoni viu, i que el 2014 es dedica a l’emperador, la recreació desvela les múltiples màscares d’un gran actor de la història.

Publicat dins de Tarragona | Deixa un comentari

Rue des Mauvais Garçons, Paris

0
Publicat el 4 de maig de 2014

Em faria gràcia que a la meva ciutat hi hagués un carrer dels mals nois. Aquest curt carrer del Marais es presta a fantasies sobre l’origen del nom, que duu des del segle setze. Les etimologies serioses el vinculen a carnissers que hi vivien, o a “malandrins”. A casa nostra també hi havia bandolers.

Publicat dins de París | Deixa un comentari