FINESTRA FOTOGRÀFICA

Benvinguts al bloc personal d'en Francesc Cabiró (un espai actiu des de 2007). El destí natural d'una fotografia és ser mostrada, i ajudar a expressar una idea o transmetre algun missatge.

23 d'abril de 2017
0 comentaris

Un Sant Jordi especial

23 d’Abril, 2017

Per a mi, aquest Sant Jordi va començar ja un dia qualsevol del 2016, quan a la fira de cotxes antics de Sant Vicenç de Montalt, una simpàtica nena d’uns deu anys em sortia al pas per vendre’m l’auca de la imatge.

Anècdotes a part, aquesta coincidència de la Diada en cap de setmana va fer que ahir dissabte tinguéssim ja un primer tast literari amb la presentació del llibre de poemes “Que parlin les flors”, de l’amic Joan Seus, matemàtic i poeta badaloní. Un poemari de petit format on de manera original i amb gran habilitat relaciona les diverses varietats florals amb conceptes essencials com l’amor, l’amistat, la llibertat, el perdó o la paciència. A cada concepte una flor i un quartet …, i així fins a vuitanta.

I el Sant Jordi d’avui pinta a més, ben especial. Amb el rerefons dels actes oficials de fa pocs dies en què l’ambient polític català s’ha anat escalfant, i en què el govern també escalfa igualment motors per les properes envestides, les múltiples paradetes de llibres i de roses del dia compartiran espai amb les de recollida de signatures proreferèndum i amb d’altres que recolzaran ja amb un gran “SÍ” els anhels de molta gent.

Passat el recés del migdia, i havent dinat el pa de sobrassada i els postres de rigor, disposarem un altre cop de l’energia necessària per encarar els reptes de la tarda, en què un Barça-Madrid farà de vàlvula d’escapament (o no), però en tot cas sí rebullir l’ambient, i d’avantsala per poder pair els resultats incerts d’unes eleccions a França que es preveuen d’allò més ajustades, i amb riscos més que probables d’una mena de “Trumpització” de la política europea.

Esperem que Sant Jordi, des d’allà on ens observi, pugui intercedir per neutralitzar aquest drac que intenta treure el cap al nostre segle.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.