MIQUEL ENSENYAT I LES VACANCES DEL GOB I TERRAFERIDA

Miquel Ensenyat i Riutort, president del Consell de Mallorca, s’ha queixat –és un dir- que el GOB i Terraferida, “quan governa el PP estan de vacances”, a tomb de les critiques d’ambdues entitats a l’aprovada reforma de la carretera Llucmajor-Campos; modificació que prendrà forma d’autopista. És clar que tant el GOB com Terraferida li han demanat que rectifiqui aquesta desqualificació, esmena que fins ara no s’ha produït.

I sap greu que el president de Mallorca parli així de despectivament de dues entitats imprescindibles per a assegurar el benestar que mereixem; perquè Miquel Ensenyat és educat, perquè sap entomar les crítiques, com ha de ser en un polític que no abandona mai les llinyes de l’ètica. El president de Mallorca, per això, ha de defugir la dialèctica raquítica i esquifida de la vella política, l’heretada de temps encovatxats i més propis de polítics amb baixa qualificació democràtica, i demostrar que renova l’aire de les nostres institucions i mostra un respecte escrupolós a totes les entitats ciutadanes, sobretot aquelles que porten molts anys defensant i preservant de manera exemplar la nostra terra i sabent encomanar aquesta passió a la ciutadania illenca.

Si no rectificau, president, decebreu definitivament molta de gent que confià en vós. Rectificau, president, que no us costarà gens i retornareu l’honorabilitat tant al GOB com a Terraferida. I, sobretot, no torneu a dir mai més que “Jo no vull dur cap mort damunt l’esquena” per justificar la reforma de la carretera Llucmajor-Campos ni cap altra, perquè també sabeu que el motiu de la intervenció no és la sinistralitat ni els que ens hi oposam volem carregar amb cap mort. No hi ha cap carretera que mati. Maten altres factors que coneixeu prou bé.

És ben lícit que faceu comptes i penseu que desqualificant el GOB i Terraferida no perdreu tants vots que molts pensen, però, la veritat, de vós érem molts els que no esperàvem que us comportéssiu així de desdenyador.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *