Badalona (62) – Imatges de cada dia

24 de setembre, 2018

De vegades no cal una gran platja, tampoc no es necessiten monuments. No cal pujar dalt de cap cim ni fer l’esforç de l’aventura. En els ambients de cada dia es troben sovint imatges que tot i ser ben naturals, indueixen a transmetre un aire enigmàtic, misteriós …

De bon matí, als matins intranscendents de cada dia, la nostra rutina ens mena a repetir mil i un moviments, tal com autòmats.  Hores en què com zombis avancem per l’escenari repetit de les nostres vides, sense ànim per rumiar massa, o tot pensant segurament, si podrem trencar algun dia el malefici.

Avui he fet la fotografia del traçat d’altres persones. Podria haver fet però tranquil·lament l’autoretrat de mi mateix.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.