Inicis Foscos

Publicat el 18 d'agost de 2021 per eldamar

—Es pot saber què feu aquí? Va preguntar Estel enfadada

Els seus pares no la varen respondre però la miraven detingudament.

—Ells no són els  teus pares, Estel. Va afegir Goltac.

—Què?! Va cridar Estel. — Com que no són els meus pares va tornar a cridar amb els ulls plorosos.

—No t’esveris i escolta a Goltac, Estel. Ell t’ho escplicarà tot. Va dir la que havia estat la seva mare durant tota la seva vida.

Goltac va tancar els ulls i  va começar a parlar:

—El teu pare no és d’aquest món, el seu nom era Enric i la teva mare tenia el mateix nom que tu, es deia Estel. va dir Goltac tancant els ulls fent un gest de gran dolor.

—M ‘esteu prenent el número?!— va preguntar l’Estel molt enfadada

— No! Va contestar-li el que havia estat el seu pare.

—Escolta, Estel—Va continuar parlant Goltac. El teu pare era un príncep d’un altre món que es va enamorar d’Estel: la persona més dolça i amable del nostre regne. Sabien que es veien d’amagatotis, perquè l’Estel va ensenyar a Enric a poder vindre al nostre món. La raça humana tenia prohibir l’entrada al nostre regne, però amb el teu pare vàrem fer una excepció. Enric, el teu pare, feia una búsqueda de tot en la seva vida, no l’importava si ho trobava; el consell vam acceptar aquest noi  perquè era honrat, inquiet, assenyat en el seu cor, pacífic i amant dels boscos. Però no tots els mortals eren de la mateixa manera que el teu pare, ell era una de les poques excepcions, Molts mortals tenen por a les coses que ignoren, això és natural ,però quan aquesta entra a dintre teu, tens desconfiança de tot el que hi ha al teu voltant i aquest neguit sempre controlarà el teu destí i serà molt més poderós que qualsevol altre sentiment. El teu pare no era un simple ciutadà en el seu regne, sinó un príncep i com era natural, el seu pare va vindre al nostre regne, a recuperar el que li pertanyia per dret i sang; o almenys, això pensava ell.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Una mirada al Passat

Publicat el 8 d'agost de 2021 per eldamar

_ Tu ets el cap suprem? Va preguntar l’Estel amb la boca oberta

_ Això sembla. Va afegir  de manera tranquil·la Goltac, però els títols no signifiquen res. El més important és protegir el regne dels atacs externs i també interns.

_ Però de què estàs parlant?  va preguntar esvarida Estel.

_ Acompanya’m! va dir Goltac.

Estel, els dos savis i Goltac varen començar a caminar, de sobte es van trobar amb un mur de pedra, semblava que no hi havia cap sortida. Goltac va posar la seva mà en la pedra, va tancar els ulls i va pronunciar unes paraules:

Estel acta in learn

Una porta es va dibuixar en el mur i es va començar  a obrir. Els tres savis van entrar per la porta seguida d’Estel que amb por i sorpresa caminava molt a poc a poc. Estel va veure que hi eren en una habitació, les parets estaven cobertes de plantes enfiladisses que amb el pas del temps havien esquerdat la pedra. Al Bel mig  de la habitació hi havia una taula de pedra i sis seients de fusta, El tres savis es van seure i Goltac va fer un gest perquè hi també seiés Estel.

– Encara falten dos guardians del regne perquè  puguem començar la reunió. Va afegir Goltac.

De sobte,  hi van entrar a la cambra els pares d’Estel. La jove no se’n sabia avenir.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari