marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

9 de desembre de 2017
1 comentari

CONTRA L’ODI

Anit han insultat Jaume Santandreu i Sureda, coordinador i ànima de Can Gazà, a través de la pintada que encapçala aquesta nota. La institució Can Gazà, institut contra l’exclusió social, gestora del Taller Marginàlia, n’ha fet el següent comunicat:

Aquest matí hem trobat aquest missatge al Taller Marginàlia dirigit a Jaume Santandreu, el síndic general de Can Gazà. Com es veu, és una antinadala en la que s’hi vessa l’odi a l’homosexualitat i al catalanisme, dues de les fòbies més característiques i més marcades del feixisme d’aquestes contrades.

És un atac personal a Jaume Santandreu que Can Gazà, institut contra l’exclusió social, fa extensiu a tots els residents, amics i col·laboradors. Per això, tots ens sentim insultats, tots som Jaume Santandreu i Sureda.

I és des de la força que neix d’aquesta unitat que volem fer avinent i públic que des de Can Gazà, Institut contra l’exclusió social, seguirem lluitant contra qualsevol mena de marginació; contra tots els intents d’aixecar murs i guetos; contra la intolerància, la insolidaritat, la incultura, l’alienació i qualsevol expressió de feixisme. I que d’aquesta brega incessant contra la despersonalització individual i col·lectiva, i a favor sempre de la persona exclosa o perseguida per la condició que sigui i del dret inalienable de tots els pobles a autodeterminar-se, no ens descavalcarà ningú.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.