DEL PARLAR PIRATA ALS MINISTRES SENSE CARTERA

Per si no ho sabíeu, avui és el Dia internacional de parlar com un pirata. Talment. Se celebra des del 1995 i jo me n’assabento avui. Probablement vaig 24 anys enrere de la resta del món, i val a dir que, si és així, no me’n penedeixo. No m’he entretingut a llegir en què consisteix aquest parlar, però en una lectura  rapidíssima he vist que es basa pràcticament a saludar amb un “Ahoy!” i a repetir expressions com “Aaarrrr”.

I tot d’una he pensat en el parlar de pirata que deuen tenir en Pedro Sánchez Pérez-Castejón i en Pablo Manuel Iglesias Turrión a l’hora de parlar del suport del segon al primer per formar un govern espanyol que, pel que diuen els que d’això en saben, no es formarà i es tornaran a convocar eleccions per al novembre.

“Ahoy, Pablo!”. Ahoy, Pedro!”. Talment. I tot per un ministeri i no ho entenc: amb un Ministeri Pirata ho tindrien resolt. En Franco feia ministres sense cartera i ningú no es lamentava, per què ho hauríem de fer ara si en Franco encara té encesa la llumeta d’El Pardo?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *