petjada d’anada, petjada de tornada

Com l’afer del dia a dia més o menys aplicable a tothom, ara anem, ara tornem.
Mentre anem, l’esperança mai descartem, ara bé, mentre tornem, per a bé o per a no tan bé, si l’ambició és del caire de la de Greta Thunberg o la dels ja nombrosos, arreu del món, col•lectius defensors de la Declaració Universal dels Drets Humans, la tossuda convicció de creure en els valors socials de cada un dels trenta articles d’aquest document, faran que les petjades d’anada de l’endemà segueixin reflectint aquell tèrbol atzur, de la divisa (1) de Maria-Mercè Marçal, de ser rebel.

(1)Divisa: A l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona,
de classe baixa i nació oprimida.

I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *