a catalina soler, la propietària d´illes (sense intenció d´ofendre´t)

Catalina, no voldria ofendre’t i per tant, com a dona, m’empassaré la vergonya aliena d’escoltar la frase d’una altra dona, tu, dirigida al senyor Picornell, d’Esquerra Republicana de Catalunya, quan li dius al Senat “les Illes són meves, no seves, meves! De Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, no de Catalunya. (vídeo)
Catalina, no voldria ofendre’t si per algun moment crec que se te’n va anar el cervell pensant que, com que al davant tenies un català de la corda d’aquells que la teva mestressa, Soraya, al Congrés, diu que no ha de costar gaire de sacrificar, no vas adonar-te’n que, de fet, en Picornell al Senat, no actuava en representació pròpia si no de Més per Menorca debaten la moció del 75% de descompte pels habitants del que assegures és el teu arxipèlag, per la qual cosa, sense faltar-te al respecte també penso que quina barra que tens quan qüestiones políticament el dret d’aquest descompte als que segurament també consideraràs som els teus inquilins…, lleig, molt lleig.
Catalina, no voldria ofendre’t ni tan sols pensant que un atac de supèrbia va trair-te el seny perquè en realitat tot recordant la famosa frase de “la calle es mia” pronunciada per qui va ser el fundador del teu partit, l’incombustible Fraga Iribarne que essent ministre d’Informació i Turisme en governs del franquisme aprovava signar penes de mort executades a garrot vil, en ser ell el pare de la teva ideologia política, penso que és de lògica que alguns del gens heretats siguin els causants de fer les afirmacions de propietat privada que fas i per tant, de bona fe, creus estan a anys llum de patir qualsevol tipus de pecat de supèrbia.
Catalina Soler, ara ja, si t’ofenc, m’importarà un rave, cuida’t mol, evoluciona més, i sobretot deixa que ses illes pertanyin a tota la gent nascuda o nouvinguda que les habitem.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *