una entre tants

Bel Zaballa Madrid

Un any a MÉSVilaWeb

Deixa un comentari

Avui fa un any que el Jordi em va regalar la subscripció als blocs de MÉSVilaWeb. No parava d’insistir-me que havia d’obrir-me’n un, i com que jo sempre ho deixava per l’endemà, al final me’l va posar davant dels nassos.

No he complert els propòsits que tenia en un principi (què estrany!): no he estat gaire prolífica ni tampoc constant. Però és que jo sóc així. Crec.

Tanmateix, m’alegra celebrar aquest primer aniversari de blocaire en aquesta casa. I abans d’agafar el tren cap a Barcelona (avui sopar i concert a la city, i demà mani), volia donar les gràcies a la gent que heu passat per aquí alguna vegada. A qui em llegeix, a qui m’ha comentat en alguna ocasió, a qui m’ha animat i, és clar, a tu.

Avui, l’Ovidi recitant extraordinàriament el meravellós poema de l’Estellés, Els amants. Pell de gallina.

PS: Volia regalar-vos el poema de l’Estellés que dóna títol al bloc (bé, l’he feminitzat), però no hi ha manera de trobar-lo per la xarxa!

Aquesta entrada s'ha publicat en Monòlegs interiors el 26 de gener de 2008 per Bel Zaballa

  1. Saps… conec ben poques noies que tinguin un bloc, per això alguna vegada em passejo per aquí… i a més, a la meva llista de blocs amics hi ha massa home… només hi ha dues noies més… si em permets t’afegiré, així ja en seran tres!!

    Salut i endavant amb el bloc!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.