Del BrasiL al RavaL

Bloc d'en Gerard Viader i la Taíza Brito

TURISME BRASILER A CATALUNYA: UNA LLAVOR RECENT PLANTADA

Deixa un comentari

Ja està de tornada al Brasil la comitiva brasilera de tour- operadors que es trobava en viatge de negocis a Catalunya, entre el 10 i el 14 de maig. Com va anunciar el Blog Del BrasiL al RavaL, en una entrada anterior, l’objectiu del viatge era conèixer les oportunitats que el país ofereix com a destí turístic.

La comitiva, recepcionada per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), estigué formada per gairebé 40 representants de 22 companyies vinculades a Braztoa. Es tracta de l’associació d’operadors turístics més important del Brasil, que gestiona el 90% dels paquets turístics comercialitzats i un 18% dels bitllets aeris emesos en aquest país.

Els participants de Braztoa comprovaren en personal’oferta turística catalana, visitant Barcelona, la Costa Brava i la Costa Daurada. Fins i tot, el passat diumenge van tenir l’oportunitat d’assistir al Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló, esport que al Brasil compta amb gran nombre de seguidors.

En l’agenda, també hi hagué una trobada comercial amb un grup de 27 empreses autòctones, de diversos segments, que pogueren presentar la seva oferta davant els operadors turístics brasilers. Posteriorment, aquests entraren en contacte amb les empreses que més els interessaren, tot aprofundint en la seva oferta comercial. Segons Joan Romero, responsable per l’oficina de l’ACT a São Paulo i entrevistat per Mercado e Eventos, “tots els presents tenien interès en el país, fins i tot la majoria d’ells já treballa amb el Brasil i Amèrica Llatina. L’event serví per a posar-los en contacte i fer network”, explicà.

(més…)

Aquesta entrada s'ha publicat en Economia el 16 de maig de 2014 per gerardviadersauret