Del BrasiL al RavaL

Bloc d'en Gerard Viader i la Taíza Brito

INTENSIU DE FEINA A L’OFICINA DE L’AGÈNCIA CATALANA DE TURISME A SÃO PAULO

Deixa un comentari

L’oficina de l’Agència Catalana de Turisme a l’Amèrica del Sud, establerta a São Paulo, Brasil, té deu dies intensos de feina. Aquesta setmana ha participat entre el 6 i el 9 de maig, per segon cop, a la tercera edició del workshop Travel Week São Paulo, en que realitzà una agenda de 90 cites amb turoperadors de luxe de Brasil i resta de Sud-amèrica, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta d’aquest segment del mercat a Catalunya.

Seguidament, l’ACT-São Paulo farà d’anfitriona a casa nostra del Braztoa Strategic Meeting. Braztoa és la principal associació de turoperadors del Brasil i celebrarà, entre el 10 i el 15 de maig, el seu encontre estratègic per primer cop a Catalunya. Amb motiu d’aquest esdeveniment, l’Agència Catalana de Turisme ha organitzat un viatge de familiarització adreçat a uns 40 participants. Durant el viatge, la comitiva brasilera visitarà Sitges i assistirà al Gran Premi de F1 de Montmeló. Dilluns, el grup es dividirà en dos per visitar la Costa Daurada i la Costa Brava, i es retrobarà, finalment amb una visita a Barcelona. La informació ha estat divulgada per la pròpria ACT en la seva  agenda web (per mercat, Brasil).

Segons l’ACT, la missió de les oficines a l’exterior és difondre l’oferta turística catalana i posicionar la marca Catalunya, tot actuant d’interlocutors en els mercats. A més, copsen les tendències de la demanda de cada mercat per tenir els inputs necessaris a l’hora de definir estratègies de màrqueting de l’Agència Catalana de Turisme en els mercats internacionals.

Aquesta entrada s'ha publicat en Economia el 10 de maig de 2014 per gerardviadersauret