tempus fugit

de tot i de res

26 de febrer de 2020
0 comentaris

d’ofici, forner (10 de 10)

Avui en dia gairebé tots els forns pertanyen a una o altra empresarial cadena del gremi. Són establiments uniformes de mobiliari que, per tàctiques comercials, operen amb el sistema de portes obertes.

Mil i un formats de barres i de contingut alimentari s’alineen en prestatgeries després de ser cuits dins del modern, voluminós i potent armari que fa de forn elèctric. Les peces de massa a coure, provenen del polígon industrial de la zona dins de camions o de furgonetes nevera…; tota una cadena industrial de muntatge que de mica en mica, ofegats per la prepotent competència, ha fet desaparèixer els forns tradicionals, aquells de porta de vidriera per obrir en entrar, la qual cosa permetia dur-te, a més a més del pa elaborat artesanalment, aquell caliu i aroma de la botiga que en obrir-la i sortir, t’acompanyaven unes passes enllà.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.