era

Era un ampli camí sense asfaltar que baixava cap a Cala Galdana, l’enorme entrada de la mar en la costa deien, superior a moltes badies.
Era un espai sense cap construcció hotelera ni d’apartaments però, projectats, crec recordar-ne un munt que anunciaven en cartells als costats del llarg i, en sentit horitzontal, extens camí aplanat de terra.
Era la deshabitada zona també coneguda com la Cala Santagaldana, que ara acull una de les poblacions turístiques més nombroses de s’illa on avui dia seria difícil prendre una fotografia de la mateixa  panoràmica (captada en dues fa més de 40 anys) sense enregistrar tones i tones de ciment.
És l’enigma 6, de les fotos antigues, elucubrar sobre el lloc, els objectes o les persones que un dia motivaren fer anar la KODAK RETINETTE IA.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *