destí llum d´estrelles

A partir de no res, no només el passat talaiòtic de l’illa entre altres atractius com són els d’estar declarada Reserva de la Biosfera, comptar amb un Camí de Cavalls 360° que rodeja el perímetre costaner, el tradicional Jaleo Santjoaner a Ciutadella i els que segueixen santoralment pel patró de cada poble, rutes pels ciclistes, rutes pels caminants…, i un llarg etcètera de motivacions per pesar-s’ho bé durant l’esbarjo vacacional, ahir, l’informatiu balear va esbombar la galàctica notícia de: “Menorca cerca una identitat pròpia per observar les estrelles i convertir-se en destinació Starlight. Els auditors aconsellen crear miradors nocturns, allotjaments especialitzats i activitats d’observació per atraure el turisme astronòmic.”
A partir de no res doncs, ja podrem celebrar que astrònoms, astròlegs i, intrusos de rigor alliçonant deixebles, uns tindran un lloc de feina assegurat gràcies a la qualitat del cel nocturn de Sa Roqueta i d’altres ocuparan places hoteleres amb el tot inclòs (o no) i, ben armats amb telescopis de tota mena, qui sap si d’alguna manera seran l’enveja d’ànimes perdudes que a través dels segles deuen voltar pels seus poblats talaiòtics recordant quan en vida s’embadalien contemplant (identificant-les, o no)  les llumenetes damunt l’estel•lar negrós sostre nocturn.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *