una entre tants

Bel Zaballa Madrid

Menús

Deixa un comentari

Menú setmanal

Dilluns, cereals amb llet
llençols amb olor de sabó
paneroles a la cuina
orquídies al rebedor.

Dimarts, mig quilo de prunes
mitjons desaparellats
un poema d’Estellés
un pedaç per als texans.

Dimecres, un grapat de llenties
clavellines al balcó
encens de patchouli
penjolls de colors.

Dijous, pa amb formatge
calçotets davall el llit
viatges de novel·les
una cançó per a mi.

Divendres, suc de tomàquet
siroll de tractors
iogurts de maduixa
quaderns amb gargots.

Dissabte, arròs a banda
tovallola amb sorra i sal
faldilles i sandàlies
claus que obren tots els panys.

Diumenge, crispetes al sofà
diaris rebregats
migdiades amb pijama
cigarretes i vi blanc.

Menú de degustació

I l’endemà ningú no l’ha vist,
però ens trobarem
a la ciutat eterna
per assaborir peix fresc
i músiques enyorades.
Per esperar-nos sempre
sense desesperar.

Aquesta entrada s'ha publicat en Cau de llunes el 9 de maig de 2009 per Bel Zaballa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.