No pidolem clemència, sols declarem la Independència !

1 - ara Hora DUIqaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

TRANSFORMAR EL 13NOV PER LA DUI IMMEDIATA:

PER SALVAR ELS IMPUTATS I PER SALVAR CATALUNYA: DUI JA !

BEN AL CONTRARI DEL QUE S’ESTÀ FENT, DE NOU UN ERROR ESTRATÈGIC FLAGRANT CONTRA ELS INTERESSOS DE LA CATALUNYA INDEPENDENT.

Els pretesos independentistes catalans, sobretot els seus capdavanters actuals i figurants que els fan costat organitzant-los les performances del win-win i dels somriures -ara mateix glaçats- segueixen fent d’autonomistes i d’esclaus mendicants, com si es tractés avui d’una avortada i estèril Orde Mercedària del 2016.

Quan van organitzar la Gran “V”, a aquell logotip d’Ara és l’Hora amb el que en van fer campanya li van segrestar l’estel blanc sobre el fons blau transformant la “V” de Victòria -que de Victòria per als catalans només n’hi ha una, la nostra Independència-, la van transformar en una “v” de “volem votar” simple i natural democràcia en un país sotmès a un altre país que li nega tot i li sostrau tot el que pot i més encara, dignitat, poder de decisió i d’organització pròpia, recursos, futur, diners, veu i …. una llista que mai s’acaba.

Ara fa poc van fer tornar a resussitar el senyor Rigol amb aquella ja vella pantalla i llarga pastanaga de que ens calia refer el ja esmorteït “PACTE PEL DRET A “NO” DECIDIR DELS CATALANS”. Ho sigui més del mateix: autonomisme pur i claudicació activa i permanent. Seran fotuts esclaus i per a més INRI perquè nosaltres els ho consentim.

Ara, ahir i el mateix proper dia 13 de novembre, ja hi tornem a ser, es torna a despenjar l’ÒMNIUM, amb “DEMOCRÀCIA i més DEMOCRÀCIA” enlloc d’Independència i DUI que és el que de veritat ja toca sinó volem prendre més el pel i la paciència als ja cansats i esgotats catalans, als independentistes de “Nació” i als independentistes de reverberació, com si la tan anhelada base social no patís de natural “el síndrome de la lletera” que de tant anar a la font al final es va trencar.

Si la lletera es trenca que li passarà al tòtem d’engrandir la base social tan essencial d’aquest “prucés” democràtic? Jo i tots ens pensàvem que mitja democràcia ja la tenim pels verals d’Europa i el que ens cal de veritat, en un PROCÉS REAL I EFECTIU DE RECUPERACIÓ és la democràcia plena que per entendre’ns, ésser ben clars i evitar que altres la utilitzin al seu aire a cor que vols, només té un nom clar i definitiu: INDEPENDÈNCIA !

No sigui que ens tornin a dir i colar per la indirecta com ho va fer el Sr. Puigdemont al Parlament Català en la recent moció de confiança, amb tota la cara dura que es pot tenir, quan va dir que el 9N o el 27S el que volíem era “VOTAR” confós amb aquell eslògan que es repetia de “VOLEM VOTAR” quan el que realment volem i des de sempre, però més encara des del 2012, 2013, 2014 9N i 2015 27S, el que volem és la INDEPENDÈNCIA.

No girem les coses i no amaguem i censurem el nom dels patriotes com el de Santiago Espot -sembla el nom prohibit- deu ésser de forma inconscient que l’autocensura encara funciona al cent per hora com en les millors èpoques des de que estem sotmesos als espanyols, d’una manera molt propera en les dictadures de Primo de Rivera, de Franco, durant la República i també en els mateixos dies de l’invasió Napoleònica.

Per tant no ens fem més auto gols i no ens equivoquem, no estem treballant per la democràcia, nosaltres ja en som de demòcrates, no hauríem de treballar per Espanya, voler arreglar de nou Espanya dient-los que han de ser més demòcrates, ja ho va fer Lluís Companys i li van tallar el coll com agraïment, ¨No! res de tot això, nosaltres, els independentistes catalans només hem de treballar per una sola cosa i aplicar-nos-hi de valent perquè ja per si mateixa és prou difícil, nosaltres treballem i hem de treballar sols per a recuperar de pressa la nostra Independència.

Si volem salvar tots els imputats, la Forcadell, el Mas, l’Homs, demès Conselleres, batlles, regidors, el mateix Santiago Espot, i sobretot, si amb ells ens volem salvar a nosaltres mateixos, tots els catalans i les nostres properes generacions, creieu-me! siguem intel·ligents, humils i perspicaços per reconèixer el que és una veritat bàsica, real i comprovable, … a més plenament legítima, guanyadora i legal internacionalment parlant que en definitiva és el que compta, ja deveu intuir que em refereixo a preparar i fer la DUI -Declaració Unilateral d’Independència- com es va fer a Kossovo i com va certificar i homologar la seva validesa el Tribunal de Dret Internacional i de Justícia de la Haia.

Deixem-nos de Referèndums difícils d’organitzar i fàcils de boicotejar amb tupinades de tota mena, falta de participació, o amb risc de perdre’ls per la mateixa por -com a escòcia o com al Québec- i preparem la DUI guanyadora, que tenim 72 diputats senyors meus, 72 diputats com en un partit de Boxa quan només en necessitem 68 de diputats! Sí! 68 diputats, i determinació, i coratge, i també, perquè no, la fermesa dels Cubans.:

Per tant, l’objectiu primordial tàctic d’aquest 13 de novembre del 2016 ha de ser:
FER UNA FORTA MOGUDA PER A LA DUI IMMEDIATA.

Salvador Molins Escudé, Conseller de Catalunya Acció, Soci de l’Òmnium, soci de l’ANC, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- partit fundat el 2013 per Jordi Fornas ex batlle de Gallifa,

TOTS DUI HAIA

Publicat dins de General | Envia un comentari

Jo acuso Espanya, les seves lleis i els seus jutges d’atacar Catalunya. I tu?

1 PRECIPITEM_6


Atacar Santiago Espot i atacar Carme Forcadell és atacar el meu Poble.

Imputar Santiago Espot i imputar Carme Forcadell,  acusats per defensar, promoure i construir la nostra Independència, terrible delicte en contra dels interessos espanyols,  és atacar Catalunya.

“No pidolem clemència sols defensem i preparem la Independència !”

Jo acuso Espanya, els seus governs, les seves lleis i els seus jutges !

Beneïdes imputacions que ens aboquin a la ruptura, que ens aboquin a la DUI i ens aboquin a la Independència.

Els invasors de Catalunya, els espanyols, les seves lleis i els seus jutges són els nostres enemics, són els que volen continuar tenallant Catalunya i sotmeten-la a un terrible forat negre. Foragitem-els !

Jo acuso Espanya i els espanyols! I tu?

La seva pena serà la nostra INDEPENDÈNCIA.

Catalans! no legitimem de cap manera les seves eines de repressió, no vàrem dir que el TC i els altres tribunals espanyols no eren els nostres tribunals?

No vàrem declarar solemnement que la sobirania era nostra?

Jo, també acuso als nostres que fan Declaracions Solemnes i no se les creuen !

Quan fem Declaracions Solemnes i no ens les creiem, i quan ens entretenim amb la democràcia enlloc d’enllestir la Independència, sense saber-ho potser, actuem de retardataris i fem el joc als nostres enemics de sempre.

Com resa el Cant de la Independència:
“No pidolem clemència sols defensem i preparem la Independència !”

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre d’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana, Soci de l’ANC i Soci de l’ÒMNIUM.

0 - 11s2016

Aquesta és la nostra defensa i el nostre atac:

LA DUI. Sumeu-vos a la DUI,
Guanyem la batalla de la DUI !

Publicat dins de General | Envia un comentari

UPDIC es solidaritza amb Santi Espot. L’Audiència Nacional Espanyola vol atacar Espot per la via penal.

UPDIC es solidaritza amb Santi Espot.

“L’Audiència Nacional Espanyola vol portar aquest afer per la via penal.”

MAJORBC

Fotografia de Santiago Espot en la Campanya de les Municipals de Barcelona. Espot va ser el candidat a la batllia per Solidaritat Catalana per a la Independència en les eleccions en que va guanyar la Colau.

Espot ha estat citat a declarar acusat de “vexació dels símbols espanyols” pel manifest que va promoure, i UPDIC va recolzar, en ocasió de la final de copa del 2015 entre el Barça i el Bilbao.
L’Audiència Nacional vol portar aquest afer per la via penal i no d’inhabilitació, com en altres casos en curs.

Per tant, esperem la reacció que s’escau per part de les institucions catalanes, partits i associacions, que tant ferventment han actuat en casos no penals, en defensa i suport del patriota Espot.

Jordi Fornas, President de l’UPDIC

xiula

0 - 11s2016

Publicat dins de General | Envia un comentari

BERGA: A l’enemic només li fa por que els CATALANS facin la DUI: Declaració unilateral d’Independència.

PAÍS > PRINCIPAT - (VILAWEB)

0 - 11s2016

HAIA_FOT

Fot. Tribunal de Dret Internacional de la Haia

Berga dóna suport
a la desobediència de la seva batllessa

Unes 200 persones, amb el suport de les entitats sobiranistes i els partits independentistes, s’han concentrat a la plaça Sant Pere de Berga

Una imatge de la concentració a la plaça de Sant Pere de Berga (ANC Berga)Una imatge de la concentració a la plaça de Sant Pere de Berga (ANC Berga)

Per: Redacció

Unes 200 persones s’han concentrat a la plaça Sant Pere de Berga per donar suport a la batllessa, Montse Venturós, que avui ha estat citada per tornar a declarar per negar-se a retirar una estelada del balcó de l’ajuntament —a petició de la Junta Electoral Central— durant les passades eleccions al Parlament del 27-S i al Congrés espanyol el 20-D. Venturós, com en el primer cop, ha desobeït l’ordre judicial i no ha anat a declarar al Jutjat d’Instrucció número u de Berga. Se l’investiga per un presumpte delicte electoral.

La batllessa ha assenyalat que actualment s’està vivint ‘una autèntica ràtzia’ contra els ajuntaments catalans com a eina de repressió contra el poble. ‘Aquesta és la fórmula amb què l’estat ens vol atemorir, però això ja no és possible’, ha destacat, ‘perquè la sobirania popular està per damunt la legalitat que ja només reconeix una minoria’.

La concentració ha tingut el suport de diverses entitats sobiranistes, entre elles l’ANC, i de tots els partits independentistes: PDC, ERC i CUP. El balcó de l’ajuntament, mentre ha durat l’acte, s’ha omplert d’estelades.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Sense DUI no hi haurà Referèndum ni res. Siguem ferms en la nostra resolució. La Dignitat de Catalans ens ho exigeix de pressa.

O Independència o misèria moral i material. Tu decideixes. __ BIC 1906Regeneració Nacional = Descolonització dels PPCC. __ BIC 1946
Salvador Molins Escudé
14 / octubre / 2015 ·

“Per tant cal que Junts i Cup es posin d’acord amb una ruptura ràpida i unilateral perquè Espanya no permetrà ni les estructures d’Estat ni les desobediències. Caldrà trencar i un cop trenques, sigui la desobediència que sigui, val més fer-ho bé, o sigui ràpid i fort.”
qaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

14 / octubre / 2015 i 14 d’octubre del 2016 :

No anem a Espanya! Trenquem ja!

Dijous, Mas, probablement pidolarà clemència i pel 20D molts polítics catalans es plantegen fer “perjuri” al Parlament espanyol, ja que si es presenten a les eleccions espanyoles hauran de jurar o prometre defensar la Constitución Española ni que sigui amb el subterfugi de “por imperativo legal” Faran perjuri contra “España y los españoles” i traïran una vegada més Catalunya i als catalans que els han donat el mandat clar i contundent de fer i concretar la Independència amb el nou estat català independent.

No es pot fer un estat des de dins d’un altre estat, sense haver sortit per la porta de la DUI.

Qui es cregui que l’estat que es trenca ho permetrà s’auto enganya. Si no fem la DUI aquesta paret de cartró pedra construïda per Mas i consentida per Junts pel Sí i d’alguna manera per la CUP s’enfonsarà.

Per tant cal que Junts i Cup es posin d’acord amb una ruptura ràpida i unilateral perquè Espanya no permetrà ni les estructures d’Estat ni les desobediències. Caldrà trencar i un cop trenques, sigui la desobediència que sigui, val més fer-ho bé, o sigui ràpid i fort.

Qui porta la Rigau i el President als jutjats no està per bromes ni incompliments, per tant s’imposa dir-els que Prou! i per dir-els prou ja pot començar el President Mas demà passat mateix. Ho farà?

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre d’UPDIC, soci de l’ANC i soci de l’Òmnium.

———————————

"El que viurem a partir d'ara serà l'agonia fins al moment del trencament final" __ BIC 1936

Josep Castany, Director de Catalunya Acció

10 octubre del 2015, a les 13:43:

Els autonomistes van fer creure molts catalans ingenus durant més de 30 anys que la nació catalana podia encaixar dins d’Espanya. Resultat? Espanya ens ha fotut més de 300.000 milions d’euros i molts catalans defensen el castellà. Ara s’han canviat el barret i són els processistes; volen fer creure els catalans que es pot començar a construir un estat dins d’Espanya (estructures d’estat imaginàries, constitucions imaginàries…). <Pactes fiscals, Referèndums, …etc>

Han convertit la manifestació del 2012 per un Estat Català independent, la segona més gran de la història d’Europa i que va sorpendre tot el món fins al punt que es pensaven que proclamaríem la independència, en un folklore anual de samarretes de colors que porta per títol “dret a decidir”.

Ni ara amb majoria absoluta independentista al Parlament de Catalunya (72 diputats) són capaços de donar un pas endavant i engengar democràticament Espanya a la merda fent la DUI al Parlament de Catalunya.

Això sí, no us preocupeu, que tindreu autocars, adhesius, samarretes i el que faci falta per a acompanyar el president Mas als jutjats de la Santa Inquisició Espanyola perquè el facin declarar de forma indigna. Alguns, d’aquesta comèdia que es correspon més amb la festa de primavera d’un parvulari que no amb la història de la nació catalana, en diuen la “revolució del somriures”. Sí, aniran somrient a que el seu president declari davant la farsa de la justícia espanyola. I el president Mas, com a bon minyó obedient, anirà a declarar.

<i la història de sempre segueix implacable com el dia de la marmota autonomista …>

1 PRECIPITEM_6

Publicat dins de General | Envia un comentari

Les Sectorials de l’ANC semblen adormides fa molts anys. Preparem-nos tots per fer la DUI. Unim els 72 diputats per a fer la DUI.

Les Sectorials adormides de l’ANC.

Les Sectorials de l’ANC semblen adormides fa molts anys.
Preparem-nos tots per fer la DUI.
Unim els 72 diputats per a fer la DUI.
Despertem i unim les Sectorials de l’ANC i de tot Catalunya per a fer la DUI.

On són? que fam? qui les vol adormides? o qui no les desperta?

 01 - IELTSIN CATfalten patriotes

Extret del Diari Regió 7 d’avui:

“8 raons. Empresariat en català: 8 raons” 

Raó <9 … potenciar l’espai cultural i econòmic dels PPCC, Cinema, …>
Raó <10>doblatge directe de totes les cadenes mundials  DUAL CATALÀ dels PPCC>
Raó <11 …(Salvador Molins de Berga, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- partit creat el 2014 per Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

<Jordi Fornas és el Sant Jordi Català que amb una bandereta escanyolida i “espñolita” va vèncer el fastigós Drac que viu dins “los llanos de la luna”. Imagineu-vos que és dèbil el maltractador i elcolonitzador que amb una ridícula “banderilla” se’l venç i se’l ninguneja i quan t’hi encares fuig esporuguit. Per això Jordi Fornas en funcions de batlle de Gallifa, un dels municipis més petits de Catalunya ens dona l’exemple de com ens hem d’encarar a l’invasor>

 

Una exposició a Manresa aporta vuit raons perquè l’empresa parli en català

La mostra es podrà visitar a la Biblioteca del Campus Universitari, a la fira Ecoviure i a Mutuacat

REDACCIÓ | MANRESA 11.10.2016 | 00:00

L’exposició “8 raons perquè l’empresa parli català” arriba a Manresa de la mà del Centre de Normalització Lingüística Montserrat. La mostra es podrà visitar fins al 20 d’octubre a la Biblioteca de Campus Universitari de Manresa; posteriorment, del 21 al 23 d’octubre serà a la Fira Ecoviure; i del 26 d’octubre al 14 de novembre s’exposarà a Mútuacat, premi PIME a la Qualitat Lingüística en el Món Empresarial 2016. 


L’exposició és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del departament de Cultura de la Generalitat. 

 

******

Té com a objectiu incrementar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial, fer créixer l’oferta de productes i serveis en català i garantir els drets lingüístics dels consumidors.

 La mostra descriu 8 arguments que presenten el català com una 

llengua de mercat,
2 moderna,
3 competitiva i com un
4 instrument necessari per oferir un servei de qualitat. 
 incrementar l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial
 fer créixer l’oferta de productes
 fer créixer l’oferta de serveis
garantir els drets lingüístics dels consumidors i dels productors i empresaris.
<9 … potenciar l’espai cultural i econòmic dels PPCC, Cinema, …>
<10>doblatge directe de totes les cadenes mundials  DUAL CATALÀ dels PPCC>(Salvador Molins de Berga, Conseller de Catalunya Acció i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- partit creat el 2014 per Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

<Jordi Fornas és el Sant Jordi Català que amb una bandereta escanyolida i “espñolita” va vèncer el fastigós Drac de los “llanos i de la luna”. Imagineu-vos que és dèbil el maltractador i elcolonitzador que amb una ridícula “banderilla” se’l venç i se’l ninguneja i quan t’hi encares fuig esporuguit. Per això Jordi Fornas en funcions de batlle de Gallifa, umn dels municipis més petits de Catalunya ens dona l’exemple de com ens hem d’encarar a l’invasor>

L’exposició s’emmarca dins el programa 
“Català i empresa: ja estàs al dia?” 
que ofereix, 
mitjançant la direcció general de Política Lingüística i el Consorci per a la Normalització Lingüística, 
diferents recursos a les empreses per facilitar-los l’ús del català, com:
 
1 cursos de llengua específics, 
2 un test per saber si estan al dia en la disponibilitat del català, 
3 informació sobre normativa legal, o un 
4 apartat d’ajuts per a projectes que augmenten l’oferta de productes i serveis en llengua catalana.

Durant el mes de gener és previst que l’exposició sigui a la FUB -UManresa universitat central de Catalunya.
 

1 PRECIPITEM_6
Publicat dins de General | Envia un comentari

La Transició no serà suficient per alliberar Catalunya, caldrà la Ruptura.

01 - IELTSIN CATmolt clardalt22

Per esdevenir Independents hem de trencar amb Espanya i per trencar amb Espanya necessitem capdavanters que vulguin fer-ho i que sumin aquest coratge i assoleixin aquesta credibilitat. Capdavanters que uneixin tot el poble independentista a l’entorn d’un sol objectiu: Declarar la Independència i no fer ni un pas enrere.

No podem acceptar de cap manera capdavanters que enganyin als catalans tergiversant la seva voluntat clarament expressada a les Consultes, a la Manifestació del 2012 i successives manifestacions i accions massives promogudes per l’ANC, a la Consulta del 9N i a les Eleccions Plebiscitàries del 27S.

La Fase Final del procés de Recuperació de la Independència de Catalunya necessitarà uns capdavanters del procés molt més rupturistes dels que tenim ara, necessitarà uns nous capdavanter ferms i decidits a fer la DUI, l’acte de ruptura final.

L’actual President Puigdemont ja ho ha dit manta vegades que ell no vol, amb la falsa excusa de que no ha rebut el mandat per a la Independència sinó sols per a la transició del “post autonomisme a la pre independència” o sigui que ell no trencarà amb Espanya -no vol trencar amb Espanya sinó sols intentar que Espanya negocïi un Referèndum vinculant amb Catalunya i tots sabem que això Espanya no ho farà.

Puigdemont té una visió de la nostra independència, tenyida de la visió convergent, una visió de tipus WIN WIN, o sigui, més democràtica que no pas independentista, de si guanyem el Referèndum bé i si el perdem també -aleshores seguirem amb una tercera via o amb el peix al cove … ja ens adaptarem …- i no passa res.

Aquesta visió convergent és la que el 2012 va canviar “Independència” per “Dret a Decidir”, la visió que el 2014 va canviar “Independència” per una Consulta no vinculant (9N) i la visió que el 2015 va tornar a canviar ”Independència” per “Volem votar” i encara ara fa pocs dies en la moció de confiança ens va voler fer combregar amb rodes de molí dient “volíem votar” enlloc de “volíem la Independència”.

Els catalans, 2012-2013-2014-2015-2016, sempre hem dit ben clarament que volem la Independència però mai cap capdavanter dels Partits Polítics de JxSí i la CUP han escoltat i obeït aquest clam, inclosa l’ANC a la que els seus capdavanters obliguen a fer el paper de trist figurant, darrerament amb una pantomima de Referèndum intern sobre la “RUI” treta de la màniga com un conill en un joc de màgia, dos mesos va tardar la RUI a prendre categoria de decisió amb una consulta votada de pressa i guanyada per una minoria absoluta d’assamblearis quan la DUI no teu cap des que l’UPDIC ja la va proposar fa anys pels voltants de les eleccions europees i quan per la campanya del 27S del 2015 ja formava part del Full de Ruta i quan la mateixa nit de la victòria aclaparadora amb 72 diputats va ser aniquilada per Antonio Baños i la CUP amb el pretext de que s’havien perdut les eleccions i no hi havia prou vots, quan la DUI no es fa per vots sinó per Diputats.

Salvador Molins, CA – UPDIC

Publicat dins de General | Envia un comentari

Catalunya no et federis mai, ni amb Espanya, ni amb Europa.

Catalunya no et federis mai, ni amb Espanya, ni amb Europa.

Catalunya, Poble Català, no et federis mai, tu has nascut per a ésser plenament lliure i sobirà, tu has de ser independent com Suïssa o Israel, membres actius i amb cadira a l’ONU i amb opció al Consell de Seguretat.

Sempre ho hem volgut així i així serà.

 

1 PRECIPITEM_6149 estat

 

NO A CAP FEDERALISME AMB ESPANYA:

Catalunya va equivocar-se de parella, amb Castella potser voluntàriament, amb Espanya per la força de les armes. No tornem a caure en el pitjor error de la nostra història.

La relació amb Espanya que vàrem començar fa 500 anys ens ha costat i encara ens costa milers de milions de pèrdues econòmiques i la pèrdua de moltes oportunitats per al nostre reeiximent com a Poble, ens ha costat milers i milers de vides, tortures, judicis sumaríssims a carretades, honor, dignitat, supeditació, submissió i vergonya … no tornem a repetir aquest terrible error, no tornem a passar per aquests horrors.

————————–

Catalunya, Poble Català!

Només la Confederació és vàlida per a Catalunya, la lliure confederació de les terres de la teva parla. A banda d’aquesta Confederació vés amb compte i sobretot amb Espanya no t’hi assocïis, no t’hi federis i per mica que puguis no t’hi relacionis.

No et federis mai ni amb Espanya, ni amb els espanyols, ni amb les seves comunitats, inclosa Euskadi, ni amb els seus governs. No ho facis perquè seria el certificat de defunció de tota la nostra nació i aleshores Catalunya emmudiria per sempre!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, català pro DUI, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana” de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

molt clar

Publicat dins de General | Envia un comentari

Mai s’ha de seguir el camí de la derrota! DUI com a Kosovo. Legal i homologada internacionalment.

DUI PETITA

Mai s’ha de seguir el camí de la derrota!

L’opció de la Victòria és la DUI, aquesta és la nostra opció. Unim-nos i guanyem la batalla de la DUI.

El Referèndum, que com les pistoles el carrega el dimoni, és el camí directe a la derrota. Les jugades brutes de l’estat Espanyol seran gegantines, ja ara mateix i des de fa temps s’està jugant brut abocant immigració desmesurada i altres trampes censals i d’empadronaments que els incauts catalans ni veiem ni ens esperem.

Preguntem-nos ho: El Referèndum “primera reclamació i la solució ideal” -la Super Democràtica- és aconsellable per a assolir amb èxit la Recuperació de la Independència dels catalans?

El Referèndum és una jugada totalment errònia que ens pot portar a la derrota.

Recuperar la nostra Independència no és simple i “molt honorable democràcia” sinó una dura batalla en la que es dirimeix la llibertat i el futur de Catalunya com a Nació lliure i sobirana o la seva submissió i supeditació a Espanya fins a la lenta però inexorable submissió total i definitiva.

Mai s’ha de seguir el camí de la derrota!

Algú podria entendre de veritat que Churchill, davant Hitler, hagués seguit el camí de la derrota i hagués actuat davant del Poder Alemany i les seves males maneres com un incaut?

Sembla que oblidem que Espanya ha robat literalment al llarg de la història la llibertat, la sobirania, les lleis i Constitucions del Poble Català. Així de cru i sense rebaixes ni endolciments de cap mena.

No s’atura un agressor així amb bones paraules, ni amb bones intencions, ni amb càndides actuacions, sinó sols amb fermesa absoluta, les eines més adequades del moment i sobretot amb fets consumats.

“Ara lógicamente no podem fer una reclamació infinita amb el temps i amb el país preparat cal posar un final” (Frase d’Albert Cortés Montserrat, Blogs Vilaweb)

El PLA C, el millor és fer primer la DUI ja homologada i reconeguda internacionalment i després un Referèndum de Ratificació només en el cas que el Tribunal de Dret Internacional de la Haia ho considerés convenient, però que probablement no faci falta si hi ha voluntat, decisió, aplicació, fermesa per part nostra i finalment reconeixements internacionals per part aliena.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, català pro DUI, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, simpatitzant de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana” de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

qaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

1 - autonomistes

Publicat dins de General | Envia un comentari

La unilateralitat té un nom eficaç, ràpid, legítim i legal internacional: DUI ! Aquesta és la nostra opció.

1 - UPDIC 01

Units per Declarar la Independència Catalana (UPDIC) és un partit transversal,
ideològicament divers, amb militants de totes les ocupacions i nivells
socioeconòmics.

Ens uneix La idea d’aconseguir la independència i La seva posterior consolidació;
només veiem una via per arribar-hi: la Declaració d’independència.

Som ciutadans de pas per la política i en fem perquè hi tenim dret i ho veiem
necessari en aquest moment, per tant ens considerem una força civil perquè no som
professionals, cosa que ens permet analitzar lliurement el moment actual en no
tenir cap mena de compromís econòmic ni de cap índole que ens condicioni.

Ens hem mobilitzat perquè els representants del nostre poble al Parlament que
s’anomenen independentistes, tot i disposar de la majoria necessària, no exerceixen
el mandat que van rebre a les urnes, fer de Catalunya un Estat independent.

Estem oberts a tots aquells que voleu el mateix que nosaltres i us necessitem,
perquè Catalunya ens necessita en aquest moment històric.

Els catalans fa ja més de deu anys que estem mobilitzats, hem organitzat
referèndums, manifestacions multitudinàries i tota mena d’actes,
per tant considerem que els nostres representants no demostren prou interès,
o els manca coratge, per proclamar la independència, tal com el poble català
els ha exigit clara i repetidament.

És vista aquesta situació que hem fundat UPDIC per donar una alternativa als que
ja en tenen prou de que ens enganyin fent-nos donar voltes sense concretar mai res.

El nostre discurs és clar: cal declarar la independència i el lloc per fer-ho és el
Parlament perquè és on queda reflectida i representada la voluntat del poble.

Demanem a tots els catalans que comparteixen la lluita per l’alliberament nacional
que s’uneixin a UPDIC per aconseguir la independència.

No estem disposats a deixar passar la millor oportunitat que hem tingut en els
darrers segles d’aconseguir la llibertat i és per això que us demanem la vostra ajuda
i suport, el vostre compromís, per entrar amb força al Parlament i exigir La DUI.

Un cop aconseguit aquest primer objectiu, UPDIC no donarà suport a cap opció
política que no estigui disposada a declarar La independència al Parlament i prendre
el control del territori amb el recolzament del nostre Govern i del poble al carrer,
sense fer cap passa enrere.

La Llibertat de Catalunya necessita del compromís de tots els patriotes, nosaltres
hem construït l’eina per aconseguir-la i és responsabilitat de tots els catalans donar-
li la força que ens permeti assolir l’objectiu.

Us podeu adherir a UPDIC al nostre web: www.updic.cat

Fotografia: Cartell de l’any 2014:

Farem pujar la Declaració d'Independència fins al cel!
Uniu-vos a Units per Declarar la Independència Catalana.

 

Paraules, pensament i esperit per a la construcció d'un Estat català independent. BIC 1130

Publicat dins de General | Envia un comentari