Juan Roig-i-gualdo

… Juan Roig per on passa, buscant sols benefici propi, ho crema tot, absolutament tot… i fa caixa, molt bona caixa, per això és generós amb les caixes B i adjacents… va estafar al València CF amb la seua secció de bàsquet… i conspirà perquè l’ACB esborrara del mapa, per no tindre així competència, al Bàsquet Llíria, el club històric del País Valencià… per no parlar dels afers de principis dels anys noranta del segle passat on el Gobierno de Felipe, avalat pel Govern de Lerma, els autoritza uns estranys canvis accionarials a les empreses familiars i així els reflotaren completament amb diners públics l’empresa de ceràmica… mínimes pinzellades d’un element que es passa la vida ofrenant noves glòries… exclusivament a la seua butxaca…però que sap vendre-ho molt bé per a aparentar el contrari…

+ piulada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *