Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal

Un cafè català a Nova York, de moda.

El New York Times fa una ressenya elogiosa d’un cafè català obert aNova York i que es diu Ametller. No el conec, és a Greenwich Village,però el deixen molt bé. I diu que faran canelons!

Per cert que l’altre punt catalano gastronòmic de la ciutat, el famós restaurant Pazo, sembla que l’han traslladat a Baltimore. A Pazo el menú era en català, cosa que en el seu moment va causar sorpresa -com en el cas d’aquest article del Times. Els seus amos deien que el menú era en català ja que la nostra (ells no són catalans) és “la llengua de la mediterrània”. I a Baltimore veig que ja han entès que Pazo no és una paraula catalana sinó gallega.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.