tres tombs (1 de 20)

A causa de la pandèmia del coronavirus, arribat el gener del 2021, pengen d’un fil poder veure populars cavalcades a la Ciutat Comtal.

Déu i principalment les autoritats sanitàries, decidiran si la dels Reis Mags d’Orient de recorregut multitudinari, i dies més tard la dels Tres Tombs pel barri de Sant Antoni, faran xalar d’allò més la canalla i la gent gran per la qual cosa, davant l’escepticisme, d’aquí a la festivitat de Sant Antoni Abat patró dels animals domèstics sobretot els de peu rodó (segons explica l’enllaç), aniré penjant cada dimecres una imatge de les enregistrades en una de les últimes celebracions de la festa dels Tres Tombs pel Ricard, amic col·lega aficionat a la fotografia.

La d’avui, la fermesa i serenor dels dos perxerons de tir, eclipsen la personalitat -segurament de bon grat – dels qui tenint cura d’ells són arrossegats asseguts còmodament en la ben conservada calessa oberta.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *