norais

A Sa Punta de Cales Fonts, esperant la sortida del sol gairebé sempre hi ha una o més pacients persones decidides a captar imatges de l’espectacular sortida de l’astre rei que tot d’una recorreran la xarxa per compartir el privilegi d’estar al lloc idoni de poder fer les primeres tomes fotogràfiques.
Per les qui de matinada sortim a fer un tom amb l’animaló cànid o qui surt per fer exercici, avesades de veure algú manipulant l’estri que fotografia, ja l’incloem dins l’espai del moll com un element més fins i tot a voltes, fusionat durant la pacient espera, en perfecta conjunció amb la voluptuosa columna de ferro fixa en terra per a fermar-hi les amarres de les embarcacions.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *