barri de porta (5) escola sóller (3 de 16)

La gestió feta per l’Ajuntament central amb la propietat dels locals reivindicats pels veïns, va possibilitar-ne la utilització de forma “legal” per continuar impartint les classes. D’aquesta manera quedaren en el record aquells dies posteriors a l’ocupació on les criatures, sempre xiroies, des del primer dia ja havien normalitzat el fet quotidià d’estar escolaritzades i s’aglomeraven fent cua per entrar a les aules obviant il•legalitats, precarietats d’estructures o mancances de material escolar, com tal de gaudir amb plenitud la vivència d’estar rebent una ensenyança de qualitat, pública i gratuïta, malgrat que encara, un burocràtic, deficient i negligent MEC continués, ronsejant dia sí dia també, que poguessin fer-ho en el centre escolar de nova construcció ja compromès en ferm per al barri.
Fins i tot, perquè no hi faltés cap detall, quan algun avi esperant assegut al replà la sortida de classe de la neta o net, podies imaginar què es tractava del bonàs conserge encarregat de vetllar l’entrada i sortida escolar.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *