DUI o DUI. Quan trencarem la dependència amb la “Injusticia Espanyola” i els seus bancs, clars objectes de repressió?

L’1 d’octubre el Referèndum, però si no el deixen fer o resulta adulterat aleshores sense cap dubte obeïu el 27S i fem la DUI urgent.

Ompliran Catalunya de policies i guàrdies civils, els bancs, Sabadell, La Caixa, BBVA-Caixa de Catalunya estant a les seves ordres i tot un seguit de mesures que només podrem afrontar si declarem la independència i deixem de dependre de la injustícia espanyola. Ara ja és una qüestió de supervivència.”
 

Doncs què esperem? DUI immediata ja!

La segona mesura serà posar a ratlla els bancs que operin en territori català per tal que no puguin embargar cap compte corrent sense l’autorització de la Judicatura i altres autoritats Catalanes.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

L’1 d’octubre votem, si no es pot fem la DUI urgent. Tinguem-la apunt.

L’1 d’octubre votem Sí a la nostra Independència, si no es pot votar o no valen les votacions per causa d’aquesta repressió que de nou pateix ara mateix el nostre Poble, aleshores hem de fer la DUI immediata per dignitat i justícia envers nosaltres i envers tots els Pobles que com nosaltres fan cua per assolir la seva plena llibertat o sigui la seva plena Independència.

Això va d’Independència! Una Nació si no és lliure no pot ser plenament democràtica.
.

Potser també tenen raó. Ho escric parlant d’allò que ara mateix i ja fa dies, o mesos o anys, els processistes diuen que això va de democràcia.

Som a l’hora de la democràcia, o més ben dit, l`hora de l’augment -o retrocés- de la democràcia en el tracte entre els estats i les nacions com la nostra que volen pujar en la categoria d’autogovern fins a la plenitud. L’hora de l’ascensió de nivell d’aquell dret que Wodrowod Wilson va defimir el 2014 com a Dret Humà número 14, el Dret de tots els Pobles a l’autodeterminació.

Quan una nació, com la nostra o semblant, accedeix a aplicar i fer efectiu aquest dret sublim, quan és capaç de trencar els rols de maltractament i submissió, aleshores la causa dels Pobles avança, l’Europa de les Nacions lliures, la llibertat del Rif, la llibertat del Kurdistan, la llibertat dels Tibetans i tantes altres causes que fan cua en el nostre món i en la nostra història.

Va de democràcia? -i tant que sí! de la Democràcia dels Pobles, la interdependència dels Pobles Independents, dels pobles que assoleixen autogovernar-se amb plenitud o sigui sense interferències ni fiscalitzacions alienes que et menystinguin per sistema i permanentment.

Senyors, catalans tots, això va d’Independència, i sols reeixirem si assolim recuperar i restituir en la seva totalitat aquella plenitud i maduresa del nostre Poble, de la nostra Nació, que fou explicada per Pau Casals a l’ONU, aquella plenitud i maduresa que havíem d’haver millorat fins a la perfecció, però que mai! mai havíem d’haver perdut.

Si Catalunya guanya aquest pols contra l’orgull i les males maneres de fer d’un Imperi decadent que està apunt de perdre un altre dels Pobles que des de fa centúries ha empresonat, subjugat i torturat, aleshores la causa dels Pobles Liiures avança.

Si Catalunya perd aquest pols amb l’Espanya altiva i orgullosa, si Catalunya no assoleix trencar aquesta submissió i autodeterminar-se, aleshores tristament s’aboca a la seva possible dissolució i decadència a extrems que no ens podem imaginar.

Però, no som pas prou conscients de la vergonya que representa ser un Poble trist i acomodat a la submissió, un Poble “meravellòs” però que en realitat té segrestada i anul·lada la seva “meravella”, la seva idiosincràsia, la seva genuïna aportació a la humanitat, un Poble que per fora és vernís de somriures i win-wins, però per dins és poruc, trist, acomodat i covard.

Per dignitat i per justícia, l’1 d’octubre votem i si no es pot votar aleshores hem de fer la DUI. Tinguem-la apunt.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

Catalonia is going to complete the “West Cross”in Europe once catalans make the UDI without fear. “DUI ja!”

Catalonia is going to complete the “West Cross”in Europe once catalans make the UDI without fear.

“The West Cross in Europe, the Saint George’s flag and our “Estelada*”

With Catalonia, the West can complete one of the Europe’s major axes, I refer to the anglo-saxon axis which connects the USA with London and goes to Israel, with a democracy’s and liberty’s defense style with which Catalonia is going to fit and is going to become a valve that somehow still remains outstanding.

The other more significant axis links Germany, France and Italy.

The northern arch is formed by countries like Sweden, Norway, Iceland and Denmark.

In addition, for Europe, is not good that England feels a little alone, and with Catalonia, England is going to find a good ally and another secure companion.

The two well-completed axes will draw a cross, not of bright stars as the one’s drawn by the well known and beautiful constellation named “the cross of the southern seas”, compass and north of the ships and sailors throughout all the history, but a cross made by different white stars corresponding to the european nations, stars that simbolizes the freedom of peoples that enjoy the supreme value of his own independence, white stars such as the one that appear within the blue triangle of our “estalada” and also fill with magnificence the USA flag.

Salvador Molins, councilor of Catalunya Acció, member of the ANC and member of Òmnium Cultural.

* “Estelada”  independance of Catalonia flag

—————————————————-

https://www.learnliberty.org/blog/breaking-up-spain-secession-and-individual-rights/

https://www.nytimes.com/2017/06/23/opinion/catalonias-challenge-to-spain.html

https://www.irishtimes.com/opinion/editorial/referendum-in-catalonia-sleepwalking-into-a-crisis-1.3126878


https://www.ft.com/search?q=Catalonia%E2%80%99s+referendum+exposes+a+divided+Spain+  

Espanya ataca i no es veu per enlloc la prudència de fer una DUI.

Josep Castany     Facebook

“el que estan aconseguint al no proclamar la independència (DUI) com bé podrien fer al Parlament de forma democràtica i d’acord amb el Dret Internacional, és alimentar la bèstia, reforçar-la, que s’organitzi i que s’encabroni. I el que esteu veient ara és només un aperitiu … “

16 minuts · 

Detendrien el president Puigdemont i aquí encara els bons minyons processistes i referendistes anirien fent manifestacions per a defensar la democràcia (dins d’Espanya, es clar) i fent grans discursos autocomplaents a la vegada que estèrils, en lloc de proclamar la independència que per això se’ls va votar i engegar-los a la merda d’una vegada.

De tant demòcrates que es pensen que són, resulta que són uns pobres esclaus i es deixen esclafar com a cucs, incapaços ells de trencar amb l’amo, amb el seu abús, la seva injustícia i la seva repressió. Per això ara diuen que això no va d’independència sinó que va de democràcia. Ja, la democràcia dels esclaus incapaços d’alliberar-se democràticament fent la DUI.

L’autonomisme i el processisme han configurat una psicologia col·lectiva de món màgic, infantil i innocent. Han fet creure els catalans que vivíem en una democràcia, que el millor era no parlar del franquisme i la seva herència i oblidar-lo, que no s’havia de respondre als menyspreus que rebíem contínuament els catalans, que a Catalunya vivíem en una gran convivència (sempre que els catalans no reclaméssim drets), que la nostra independència (o sigui destruir Espanya) serà “la revolució dels somriures” o serà una gran “festa de la democràcia”. Quan els polítics actuen tard i a deshora, el poble se n’adona de la realitat i veu el conflicte quan ja li està explotant als morros.

Josep Castany

5h · 

9h · 

Comentaris
Josep Maria Ferrer Blanch

Josep Maria Ferrer Blanch El que fan aquesta genr es fotre pilotes fora. Guanyar temps i anar dilüint el procés. Si en quinze dies no es proclama l’independéncia crec qu’ens tindríem que posar d’acord i agafar el parlament. I no deixar-ne sortir ni un fins que no proclamin l’independéncia.

Rosa Maria Marès

Rosa Maria Marès El tracte que esta donant l’estat espanyol a Catalunya, ja comença a fer acceptar internacionament la idea de que el govern podra fer una DUI i que será acceptada com “mal menor” pels estats democratics. Crec sincerament que Puigdemont ja ho tè calculat. O referendum o DUI i acceptació internacional de facto a quansevol de les dues opcions. “Fait accomplit”, i Real politique
Josep Castany

Data i hora: 16 setembre 13:43 · 

La DUI s’ha de fer, abans o després del Referèndum, millor abans.

La DUI és legal internacional segons el Tribunal de Dret Internacional de L’Haia. La DUI s’ha de fer, abans o després del Referèndum, millor abans.

Quan fas la DUI deixes de ser un afer intern de l’estat del que et vols separar, amb tot el positiu que això comporta.

Les dificultats del dia després són les mateixes tan en el cas d’haver fet la DUI com en el cas d’haver fet el Referèndum en espera del natural reconeixement de diferents estats, quants més millor, i quan més influents millor.

L’endemà s’entra en la darrera fase, la fase de la fermesa dels catalans, fins que es buidin plenament i marxin de Catalunya les forces, les prerrogatives i les institucions de l’estat espanyol.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

EXIGIM LA DUI: 4 d’octubre, 8 vespre, Plaça de St. Jaume. (Jordi Fornas, UPDIC)

Sr. President, la única transició breu que es pot fer és la declaració d’independència! 
Es tant breu que es fa en un dia, el dia de la independència!

Aquí teniu, sencer, el discurs de Jordi Fornas, president d’UPDIC, que va fer ahir 11 de Setembre. Fent ús d’una dita castellana, són “las verdades del barquero”, la veritat que ningú no vol sentir. Jo ahir vaig anar a la Diada “oficial”, sent membre de l’ANC, però no deixo de reconèixer que aquesta formació, UPDIC, són una onada d’aire fresc entre tanta mentida i promeses trencades. Llegiu-lo i compartiu-lo !!! (Albert Albert Buitrago)

foto de Jordi Fornas Prat.
Jordi Fornas Prat a UPDIC internazionale

DISCURS DE L’11 DE SETEMBRE A L’ARC DEL TRIOMF

Som aquí, per recordar l’agressió que varen patir els nostres avantpassats ara fa 303 anys.

Forces molt superiors havien foradat la muralla, però els defensors, que resistien el setge després d’una llarga guerra, atacaven l’enemic que volia entrar a la ciutat com si fos el primer dia de la lluita!

Fa tres segles els catalans van donar una lliçó al món de com es defensen les llibertats nacionals!

Llavors, tant el màxim representant polític, el Conseller en Cap Rafel de Casanova, com el militar, el general Antoni de Villarroel, van ser a primera línia de combat i van ser ferits a la batalla.

Aquesta demostració de coratge fixada en el temps, deixa en evidència el comportament dels que ara han de recuperar les nostres llibertats, perquè fugen de la responsabilitat de declarar la independència, tal com s’havien compromès al programa amb el que es van presentar a les eleccions!

En lloc d’això, volen fer un altre referèndum i el President ha manifestat que, si guanya el NO convocarà eleccions autonòmiques.
..
Quin pes que es traurà de sobre!

Però com que tot fa preveure una victòria clara del Sí diu que: <implementarà el resultat i farà una transició, breu, pactada i negociada>

Implementar el resultat?

Això què vol dir?

Ni davant d’un repte d’aquesta magnitud és capaç de parlar clar!

Però ja s’entén amb el que ve a continuació:
<Pactar una transició breu i negociada>

Sr. President, la única transició breu que es pot fer és la declaració d’independència! 
Es tant breu que es fa en un dia, el dia de la independència!

Negociar i pactar la independència?
Però que no ho sap que Espanya no pacta i mai ha negociat res?
Miri Sr. Puigdemont, la independència no és negociable i per tant ni es negocia, ni es pacta, es declara!

Aquests polítics, amb un llenguatge infantil, retòric i fals, volen amagar les seves covardies i no fer res que perjudiqui els seus interessos personals i de classe política.
Parlen d’anar “de la llei a la llei” com si la independència fos només una qüestió legislativa i fent una llei de “desconnexió” es pogués resoldre una dominació de tres segles.

Però on s’ha vist mai una llei de desconnexió?
El món no reconeix desconnexions, el món només reconeix declaracions d’independència!

Un Estat amb ànima totalitària i imperialista com l’espanyol no cedeix les seves colònies i menys encara si es tracta del país que es van annexar a sang i foc, que intenten assimilar i que els sustenta econòmicament.
L’imperi espanyol o castellà mai ha negociat res i sempre ha viscut de l’espoliació dels qui ha pogut subjugar, per tant s’oposaran per tots els mitjans possibles al nostre alliberament i si aquesta vegada no han enviat l’exèrcit, és perquè la seva pertinença a la UE i a l’OTAN no els ho permet.

Pretendre arribar a la independència a través de lleis i referèndums no és possible, cal una DUI.

O bé els nostres polítics són uns ingenus, o són uns indocumentats.
Amaguen que disposen de la majoria necessària i neguen el compromís que van adquirir el 27 de setembre del 2015 de declarar la independència! 
Tenen la barra d’anar repetint que el compromís era fer un referèndum!

Amb aquest engany eviten la independència i van allargant el que anomenen “el procés”, perllongant el domini de l’Estat espanyol.
Refusen l’enfrontament polític que representa fer la DUI i s’espolsen de sobre la responsabilitat, dient que tot es resoldrà votant!
Com si Felip V hagués ocupat la nostra pàtria fent un referèndum!
Un país ocupat no necessita referèndums, necessita representants que proclamin el seu alliberament!
Aquesta és la única manera d’acabar amb aquesta situació ignominiosa!

Aquests representants que tenim són tous, no han entès que no som una regió que es vol separar, sinó una nació que es vol alliberar!
No gosen fer el pas decidit i imprescindible que els enfronti amb l’Estat que ens nega la llibertat i per dissimular utilitzen tota mena de subterfugis sense dir mai les coses clarament i pel seu nom.
Del dret d’autodeterminació, en diuen dret a decidir.
De declarar la independència, en diuen desconnectar.
De fer fora els ocupants, en diuen marxar.
Sempre amagant la realitat amb sinònims i mitges veritats.

Ens han fet votar infinitat de vegades els darrers cinc anys!
En totes les ocasions s’han produït majories claríssimes en favor de la independència de la Nació, ja sigui en referèndum com en eleccions al Parlament, però mai ho troben prou clar, prou legal, prou legítim o prou ampli i sempre busquen una nova excusa per poder repetir el cicle sense prendre mai cap responsabilitat ni cap risc.

Van dient que aviat serem independents, ja havíem de ser-ho al 2014, al 2015 al 2016 i per aquest 2017 fins i tot havien previst i assegurat que ja seriem independents al complir els 18 mesos d’un programa que incloïa una proclamació de la independència.
La van canviar per un altre referèndum i ja han passat dos anys.
Mentides, incompliments i enganys, d’això sí que en saben!

No paren de proclamar-se demòcrates però s’ajupen davant l’Estat més corrupte i antidemocràtic dels països de l’Europa actual, mentre ells mateixos practiquen el pensament únic i el control dels mitjans de comunicació.

Prefereixen ignorar que les darreres Constitucions Catalanes, que van ser aprovades quan Catalunya encara era un Estat independent, declaraven il·legítims els reis de la casa de Borbó!
Llavors, en què consisteix la seva defensa de la democràcia?
En una excusa per anar-hi donant voltes i confondre els catalans.
Estan legitimant una monarquia que els representants dels catalans van rebutjar amb la llei a la ma, mentre el poble ho feia amb les armes a la ma, fins l’11 de setembre del 1714!

Cal trencar amb aquesta infàmia que fa tres segles que dura i això només es pot fer proclamant-se independents!
Que potser no ho saben? 
La Declaració d’independència és la forma legítima i democràtica per assolir la llibertat, reconeguda per la legislació internacional i utilitzada per la majoria de països que ens han precedit.

Massa catalans encara diuen que cal seguir confiant en aquests polítics, que cal tenir paciència, que cal esperar, que cal ser prudents i darrera aquesta prudència s’amaguen els que la prudència ha convertit en traïdors!

Al Parlament català hi ha una majoria política folgada, milions de catalans s’han manifestat al carrer any rere any reclamant la independència i han demostrat repetidament la seva voluntat de llibertat en comicis electorals.
Per tant, és intolerable que aquests polítics que es volen fer passar per independentistes només parlin de votar, en lloc de fer el que correspon als que representen un poble que vol ser lliure: proclamar al món que ja és lliure i comportar-se com una nació Lliure!

Els hem sentit dir que, després del referèndum que diuen que faran l’1 d’octubre, declararan la independència… al cap de 48 hores.
A la vista de tants enganys i incompliments no ens els creiem i per això, hi hagi o no hi hagi referèndum, us convoquem a tots els que ja esteu farts d’esperes, mentides i excuses, a reclamar-los el compromís el 4 d’octubre a la plaça de Sant Jaume!
Feu sentir la vostra veu, veniu a exigir la DUI, ja no valen més excuses!

Tenim uns representants que cada dia que passa es fan més indignes del càrrec que ocupen i del poble que representen.
Són el resultat de quaranta anys d’autonomisme i tres segles d’esclavatge i no saben superar aquest acomplexament.
Ho delata la manca de dignitat que demostren: quan l’enemic els amenaça i els humilia ells intenten negociar-hi!
Són mesells de mena, amb gent així serà molt difícil aconseguir la llibertat!

És declaren no identitaris, per a ells la pervivència de la Nació és una qüestió banal o secundària, ni tant sols es reconeixen com a integrants d’una nació i d’una pàtria.
Parlen d’un nou Estat d’Europa, potser són tant ignorants que no saben que nosaltres teníem un dels Estats més antics d’Europa!
Parlen d’una nova Constitució.
No han vist que les Constitucions Catalanes eren tant avançades al seu temps que, amb alguns retocs, poden ser totalment vàlides i fins i tot capdavanteres avui dia!
A més, recuperant-les també recuperem els nostres drets històrics!

O potser ho han vist, i s’han adonat que fent-ne una de nova podrien introduir-hi millor els seus interessos polítics i econòmics.
Això s’evidencia quan en la que projecten, entre altres renúncies i apareix que: la llengua dels castellans, que ha estat imposada a sang i foc i a cop de decrets durant segles, tindrà el mateix rang i drets que la dels catalans, que hem hagut de patir aquesta imposició i aquest genocidi cultural a punta de baioneta.
Ni en aquest aspecte tant fonamental tenen el mínim coratge i dignitat per dir que la llengua de Catalunya és el català!

El seu discurs gira a l’entorn del “dret a decidir” i el “volem votar” sempre la mateixa retòrica populista i ambigua, sense substància ni tremp.
Es declaren servidors de la Unió Europea i en demanen l’empara.
Estan tant acostumats a la dependència, que no creuen que Catalunya pugui sobreviure sense la tutela d’algun altre organisme, ni que es pugui alliberar per si mateixa. No confien ni en si mateixos, ni en els catalans.
El seu interès és exclusivament econòmic i de ideologia política, que vol dir la imposició d’un determinat model econòmic.
Només els preocupen els diners i la seva ideologia!

La independència no és una qüestió de diners i els catalans ja hem demostrat des de sempre que ens en sabem sortir fins i tot en les condicions més adverses.
La independència no és una qüestió de democràcia, és una qüestió de llibertat i de dignitat!

Cap home és lliure si la seva nació no ho és!
Sense llibertat no hi ha democràcia!
Sense independència no hi ha dignitat!

La independència no es demana ni es negocia!
La independència és innegociable!
La independència es declara i es defensa!

Declarem la independència!
Via fora els ocupants!
Llibertat!
Visca la terra!
Visca Catalunya lliure!

11 de setembre del 2017

Jordi Fornas (fotografia)
President de UPDIC

Espanya es prepara per atacar Catalunya tot just passat l’11S. La DUI l’haurà de fer el Poble …

DUI per aclamació popular.

Jo mateix no donava crèdit a aquesta opció -DUI per aclamació popular-, quan compatriotes nostres ja la han proposada, però ara em temo que veient que els nostres capdavanters s’adormen als llaurers de la llei de Referèndum i de la llei de Transició Nacional, caldrà que un cop els hagin decapitat judicialment i els Civils se’ls enduguin a la persó per allò de “matar a los cabezillas secesionistas” que practicaven a les Amèriques de l’any 1500 després de Crist, aquella colla d’energúmens castellans, extremenys i altre bestiar que encara es mouen pels mateixos patrons del Pizarro i el Conde Duque de Olivares.

Ara mateix, “Espanya” és un gat acorralat i segur que treurà les seves urpes i els seus uials, no ho farà del tot abans de l’11S per a no engreixar-el més gras del que serà, però després de l’11S quedaran 19 dies que seran d’infart..

Els civils “Policia estarngera” ja estant arribat a carretades, fins en algun moment hi podria haver algun “rifi-rafe” entre ells i els mossos als que després del darrer atac Gihadista a Barcelona els temen una mica. Sí els Guardia Civils fan cara de durs però jo diria que els tenen por.

Els nostres “cabezillas”, imprudents!  diuen que nomès hi ha un pla A,.el RUI, però val més que estiguin apunt, qiue home previngut val per dos.

Els catalans, si el Referèndum no es fa pel que sigui, i aleshores Puigdemont, Junqueras i Romeva més la CUP i tots els seus 72 diputats, més els que s’hi puguin sumar de d’altres formacions no fan la DUI del full de ruta i programes respectiius que vam votar el 27S haurem d’aplicar el Pla D, “DUI per Acalamació Popular, des de tots els municipis de Catalunya amb suport dels batlles -molt millor- i en algunes poblaions sense el suport del batlle.

Preparem-nos per la DUI, no fotem el ruc!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC i de l’ÒMNIUM, i membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- el partit de Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa, Batlle Honorari de Venècia, capital del Veneto.

_______________

Aquest 11 de setembre la gent de UPDIC hem convocat un acte a l’Arc del Triomf a les 12 del migdia per exigir la DUI, per exigir que es declari la independència.
Tots els patriotes hi sou convidats.

Llibertat!
Independència!
Visca Catalunya lliure!

Jordi Fornas
President de UPDIC

foto de Jordi Fornas Prat.

Catalunya recupera la seva maduresa secular. Es vol governar. La Madrastra diu que no …

L’11 de setembre d’aquest 2017
TOTS a Barcelona per guanyar l’1 d’Octubre

El matí per la DUI amb l’UPDIC

a la tarda amb l’ANC pel Referèndum Vinculant.

L’1 d’Octubre, tots a votar “SÍ” per guanyar
la Independència.

 

Espanya no s’adona que se li ha acabat la moma de tenir la nena que li renti els plats. Els espanyols encara es pensen que són amos de Cuba i de Filipines, no s’han adonat que el món ha canviat, però no hi ha res a fer, la nena -gallina dels ous d’or- se’n va, a partir d’ara hauran de treballar una mica més perquè ja no podran robar tant.

Què feliços seran, espanyolíssims fins a la medul·la, que és el que els agrada més. Quan diuen “la pátria de todos los españoles” se’ls nota la ràbia de la imposició: “por cojones y garrotazos sereis españoles hasta que la muerte nos separe”

Doncs no! macos i maques, fotem el camp perquè tal com sempre diu Santiago Espot tenim més connexió amb els holandesos i els nòrdics que no pas amb tots vosaltres.

No sé si esteu capacitats per entendre que els alemanys no volen ser francesos i els italians no volen ser turcs, i nosaltres els catalans no volem compartir res amb vosaltres, així de senzill i de clar.

L’autogovern que a partir d’ara practicarem és governar-se sense ingerències estrangeres, governar-se sense concessions, només perquè ens dona la gana, de la mateixa manera que ho fan tots els pobles que ja són lliures al món i que no estan subjectes a la injusta arbitrarietat dels altres.

Adéu espanyols, … ara “Sí” adéu Espanya!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de l’UPDIC de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

“La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la nostra Estelada” DUI ja !

Catalunya completarà la “Creu d’Occident” a Europa un cop faci, sense por, la DUI
 
 ———————-
“La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la nostra Estelada”

Amb Catalunya, Occident pot completar en el marc d’Europa un dels seus grans eixos, em refereixo a l’eix anglosaxo que connecta els Estats Units amb Londres i va fins Israel, un estil de democràcia i de defensa de la llibertat en el que Catalunya encaixarà bé i esdevindrà una vàlua que d’alguna manera encara resta pendent. 
 
L’altre eix més significatiu enllaça Alemanya, França i Itàlia. 
 
L’arc del Nord el formen països com Suècia, Noruega, Islàndia i Dinamarca, … 
 
A més, prop d’Europa no és bo que Anglaterra es trobi gaire sola i amb Catalunya hi trobaria un bon aliat i una altra ferma companya. 
 
Els dos eixos ben completats dibuixaran una creu, no pas d’estels lluents com els que dibuixen la famosa i bonica constel·lació anomenada «la Creu dels Mars del Sud» brúixola i nord de vaixells i mariners al llarg de tota la història, sinó una creu formada pels diferents estels blancs corresponents a les nacions europees, estels que simbolitzen la llibertat dels Pobles que frueixen del suprem valor de la seva pròpia independència, estels blancs com el que figura dins del triangle blau de la nostra estelada i que també omplen de magnificencia la bandera dels EUA. 
.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa

.

 

“El nostre horitzó, ara mateix és el del Primer d’Octubre” però per prudència i per culminar la Independència tinguem a punt la DUI..

 

Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

La setmana que comencem serà decisiva. La majoria del Parlament i el Govern compliran el mandat que van rebre el 27 de setembre de 2015. És evident que les amenaces i les difamacions dels qui no volen les urnes es tornaran encara més estridents. No caurem en provocacions. El nostre horitzó és el del Primer d’Octubre i guardarem totes les energies per arribar-hi ben forts i units.

La millor resposta a tot el que escoltarem i veurem aquesta propera setmana és fer de nou una gran mobilització cívica el proper Onze de Setembre. Treballem per una Diada festiva d’amics i famílies, amb tota la canalla i la gent gran, que proclami tossudament al món que votarem l’1 d’octubre i que votarem Sí.

Davant les mentides i els intents de boicot al referèndum, contribuïm a donar la màxima potència a la nostra aposta pel Referèndum i pel Sí.

Reconeguem fins a on hem estat capaços d’arribar i tinguem confiança en nosaltres mateixos per culminar el nostre camí!

Celebrem pacíficament i cívicament cada pas que fem. Si cal ho farem conjuntament (estiguem atents a possibles convocatòries el dia 6 a la tarda). Siguem conscients que la història ens convoca. Gaudim d’aquests moments!!

Una abraçada!

Jordi Sànchez
Assemblea Nacional Catalana

——————————————————-

REFERENDUM. QUÈ PASSARÀ?

La resposta és molt simple. Que hi haurà referèndum i els catalans decidirem el nostre futur.

QUÈ POT FER ESPANYA per impedir-ho?

Tan sols efectuarà moviments a nivell legal, imputacions, denúncies, etc.

No pot fer res més per molt que hi hagi articles 155 o 8 de la Constitució.

PER QUÈ?

QUÈ PASSARÀ ARA?

El Govern de la Generalitat deixarà molt clar que, si no es pot celebrar el referèndum, automàticament decretarà una DUI (Declaració Unilateral d’Independència).

Una DUI, tot i que hi hagi Constitució que la prohibeixi, i amb una majoria parlamentària, no contravé la legislació internacional segons el Tribunal Internacional de l’Haia (22/07/10) i tal com coneix l’ONU.

Però una DUI implicaria que Espanya perdria el 20% del seu PIB, i incorporaria al seu deute actual, tot el FLA català (és de titularitat espanyola), de manera que el deute suposaria un 130% del nou PIB espanyol, o el que és el mateix, una situació de rescat no assistit (ni la UE podria rescatar Espanya) per 300.000 milions d’euros, o, el que és el mateix, la ruïna d’Espanya per tres generacions.

Evidentment, la DUI obliga Espanya a permetre que els catalans votem i a negociar si optem per la independència, que seria el més lògic ja que es tracta d’optar per mantenir les cobertures socials amb la independència, o perdre-les amb Espanya …. Si algú pensa una mica serà difícil apostar per la segona opció ja que no és una cosa que serà per sempre, no hi ha segones oportunitats.

I LA UE?

La UE no farà declaracions perquè contravindria l’art. 4 del tractat, on s’indica que no es pot entrar en un conflicte intern d’un estat membre. En tot cas, només les pot fer a favor d’Espanya, pressionada per aquesta.

Però això passarà fins que surti el SI al referèndum ….

En sortir el SI al referèndum, el missatge del Govern de la Generalitat anunciarà un termini de negociació amb la DUI com a final si no hi ha pacte.

Aquí sí que intervindrà, desconec si de manera directa o indirecta, la UE ja que la DUI suposa un dany econòmic a la zona euro (no només a Espanya), la qual cosa li permet actuar tot i l’art. 4.

QUÈ OPCIÓ ÉS LA MILLOR PER A TOTS? EL SÍ O L’NO?

Amb les dades anteriors queda clar que la independència serà pactada.

A Espanya, hi hagi independència, o no, la desaparició de les cobertures socials serà progressiva (fa més d’un any que s’oculta a Espanya que l’FMI ho anuncia), també la pujada d’impostos.

Quant pugin els interessos (2018-2019), Espanya es trobarà un més que segur rescat (pugen els interessos, puja el pagament del deute i ja al gener d’aquest any, Espanya no va poder ni pagar els interessos) …. això suposa una altra nova Grècia (crec que seria bo que tothom veiés com està Grècia actualment. Han baixat 11 vegades les pensions i seguiran baixant).

Amb una Catalunya independent, els catalans mantindrem les cobertures socials, i no només això, el nou estat creixerà ja que, fins al moment, Espanya ho ha impedit. …

Ara toca pensar amb el cap i pels fills.

No hi haurà segona oportunitat. Només un. O conservem cobertures socials o ens anem al precipici amb Espanya.

El vot del SI implica estimar Catalunya, als catalans i als nostres descendents.

Passa-ho
29/08/17, 19.33 – isoccatala: 😘👍👍👍🙏🙏🙏
01/09/17, 12.49 – M. Pilar Vila: