Mandat 1-O: Edificar la República Catalana Independent

2.044.038 VOTANTS, EL 90% A FAVOR DEL REFERÈNDUM D'AUTODETERMINACIÓ DE CATALUNYA ( 1r octubre 2017 ). Objectius: Completar la DUI, assegurar la Llengua, institucionalitzar la República i el territori.

5 de març de 2024
Sense categoria
0 comentaris

Els terroristes Ñ a Castelló

Això sí que és terrorisme, violència extrema contra les persones. Les policies i la judicatura espanyola en ple en són còmplices.

Només tenim un camí de llibertat, justícia i respecte, la Independència de la Nació sencera, el GOI de la Llengua Catalana, els Països Catalans.

El Procés de Recuperació de la Independència de la Catalunya sencera no és terrorisme, no és violenta contra ningú. El MHP 131 de Catalunya, Carles Puigdemont no és cap terrorista sinó un polític català honorable i respectuós amb les persones. El Tsunami i tots els implicats no són ni terrorisme, ni terroristes.

Terroristes són aquells que, per tal d’embrutar Catalunya i els catalans, van deixar armes llargues visibles dins un cotxe de la policia espanyola, el dia 20 de setembre davant la Conselleria d’Economia de la Generalitat de Catalunya, enmig dels manifestants que protestaven per la ocupació de la Conselleria d’Economia i les inspeccions violentadores fetes per part de les policies espanyoles.
Aquest acte, deixar armes visibles, fou una estratègia de terrorisme d’estat, cercaven excuses per poder-nos acusar per terrorisme, després de sis anys la falsa acusació se l’han inventada, se l’han tret de la màniga, com si fos un conill i ells fossin els mags. La judicatura espanyola són uns criminals indesitjables.

Només tenim un camí vàlid per assolir la veritable justícia, trencar políticament amb Espanya i independitzar-nos.

L’odi i la violència d’Espanya contra la catalanitat ens aconsella el divorci urgent.

PS1. Dona la sensació que Vilaweb va renovant els articles i de mica en mica els comentaris queden descol·locats.

PS2. Els antifeixistes agredits dissabte a Castelló responsabilitzen de l’atac el regidor de Vox Antonio Ortolà:

https://www.vilaweb.cat/noticies/els-antifeixistes-agredits-dissabte-a-castello-responsabilitzen-de-lactac-el-regidor-de-vox-antoni-ortola/

Yï

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA:                                                     
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!